Foto: NASA
Virtuālie kosmosa izzinātāji turpina priecēt ar sensacionāliem atklājumiem no Visuma. Citplanētiešu mednieki un paranormālo aktivitāšu pētnieki uz Mēness virsmas piefiksējuši kaut ko visnotaļ neparastu – tanku.

Kosmosa pētnieku apvienības "Secure Team 10", kas rūpīgi aplūko katru ASV Nacionālās aeronautikas un kosmosa administrācijas (NASA) uzņemtos foto, "YouTube" kanālā publicēts video, kurā nodemonstrēts amatieru jaunākais atklājums.

Apvienības pārstāvis Tailers Glokners padalījies ar foto, kurā, viņaprāt redzamas senatnīga tanka aprises.

Kā skaidrojis amatieris-ufologs, tas tikpat labi varētu būt īpatnējas formas iezis, tomēr veidojuma aprises esot pārāk skaidras un noteiktas.

"Es uzskatu, ka tas ir tanks, jo, raugoties no putna lidojuma, arī šim veidojumam ir līdzīgas aprises, neliels tornītis un forma, kāda ir uz Zemes sastopamajiem tankiem," skaidrojis entuziasts.

Vīrietis arī norādījis – ja uz Mēness atrodas tanks, tas pavisam noteikti esot sens un, iespējams, pat piederējis citplanētiešiem.

Īsā laikā sižets noskatīts vairāk nekā pusmiljons reižu, tomēr komentāru sadaļā viedokļi dalās – daļai atklājums šķiet neticams, savukārt citi prātojuši, ka Mēness virsma nudien esot neparasta un noslēpumaina.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!