Foto: instagram.com/violetameynell
Pirms pāris gadiem Latvijas glamūrīgāko šovbiznesa pāru topa virsotnē gozējās reperis un pašpasludinātais Mežciema karalis Edijs Melnis un viņa blondā draudzene Violeta Meynell (attēlā). Pāris uz vairākiem gadiem bija pazudis no aprites, taču nu atkal pamanīts, un viss pateicoties Violetas centībai.

Kad pirms vairākiem gadiem pie repera Edija sāniem parādījās smukā blondīne Violeta Polikarenko, meitene uzreiz izraisīja sabiedrības interesi. Lai apliecinātu uzticību Edijam, viņa pieņēma puiša uzvārdu, pārveidojot to mazliet stilīgākā formā un kļūstot par Meynell jaunkundzi.

Izteikti gaišo matu un iesauļotās ādas īpašniece, kurai tīk rozā smukumlietiņas, gan uz sava slavenā puiša lauriem ilgi negulēja. Viņa centās šovbiznesā sisties pati. Vispirms Violeta kandidēja uz TV6 Karsto laika ziņu vadītājas amatu, tad izveidoja blogu, kurā regulāri informēja par saviem skaistuma knifiņiem, tad piedalījās skaistuma konkursos.

Pirms gandrīz trim gadiem spilgtais pāris pazuda no publiskās aprites, paziņojot, ka turpmāk intervijas sniegšot tikai par maksu, kas ir aptuveni vienas žurnālista mēnešalgas apmērā. Tā kā arī šis neizrādījās ejošs peļņas veids, pārim nācās meklēt citus veidus, kā tikt uz zaļa zara.

Kā novērojuši šovbiznesa draugi, Violeta beidzot ir atradusi savu darbības nišu. Kā jau daudzas meitenes, kuru galvenais trumpis ir viņu izskats, Violeta sākusi aktīvi darboties Instagram, priecējot ar pašbildītēm.

Darbiņš meitenei iet no rokas - īsā laikā Violeta tikusi jau pie vairāk kā 11 tūkstošiem sekotāju, un katrs viņas selfijs tiek apbērts ar simtiem "patīk" sirsniņu. Violetas fanu pulciņam var pievienoties šeit.

👻👻👻

A photo posted by Violetameynell (@violetameynell) on Jan 2, 2016 at 7:08am PST

Such a great day ! 💎 @Violetameynell@Parishilton

A photo posted by Violetameynell (@violetameynell) on Aug 4, 2013 at 11:11am PDT

Let's go for a walk! #violetameynell

A photo posted by Violetameynell (@violetameynell) on Jun 20, 2013 at 9:57am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!