Foto: DELFI

Ik pa brīdim internetā un arī reālajā dzīvē uzvirmo diskusijas, kurās pašmāju zeltenes metas zākāt latviešu puišus, publiski plātoties, ka ārzemnieki visās jomās ir daudz labāks ķēriens.

Cik no tā visa ir taisnība un vai tiešām latviešu zēni sliktāki par iebraucējiem - skaidro Latvijas seksa eksperts Edgars Toretto. Viņš piedāvā DELFI Izklaides lasītājiem izanalizēt sešus populārākos mītus par to, kāpēc latvietes izvēlas ārzemniekus.

Iebraucēji šķiet bagātāki. "Teju visi ārzemnieki meitenēm šķiet bagātāki par vidusmēra Latvijas puišiem, tāpēc daudzas gatavas kārties kaklā jebkuram, kuram maciņš piestūķēts ar banknošu kaudzītēm. Taču te jābūt ļoti uzmanīgām.

Ārzemnieki, kuri atbrauc uz Latviju un burtiski mētājas ar naudu, ir vai nu tiešām baigi biezi, vai arī gluži otrādi - nabadzīgi priekš savas valsts, bet Latvijā izmanto iespēju izlikties biezi un nocopēt meiteni," atklāj eksperts.

Viņš iesaka meitenēm, pirms akli sekot kāda iebraucēja vilinājumam un doties līdzi uz viņa dzimteni, noskaidrot, kāds ir dzīves līmenis šajā valstī. Uz šī fona arī potenciālais mīlnieks jāvērtē.

"Vācietis, kurš mēnesī pelna 2000 eiro, te var likties īsts bagātnieks, taču, ņemot vērā vidējās algas šajā valstī, viņš pieder pie zemākā slāņa. Tur ir citas īres maksas, cits dzīves dārdzības līmenis. Jābūt ļoti uzmanīgām, lai neuzķertos uz izrādīties kāra nabadziņa un eiforijā neaiztrauktos viņam līdzi uz kaut kādām šausmām," meitenes brīdina Toretto.

Ārzemniekiem esot lielāki locekļi. "Te nu ir zināma taisnība. Ņemot vērā dažādu zinātnieku veiktus pētījumus, latviešu metamie tiešām ir nedaudz mazāki nekā daudzu citu Eiropas valstu vīriešu locekļi," atklāj Toretto.

Taču ar garu locekli vien nepietiks, lai sekss izdotos. Kā iepriekš savā pētījumā jau pierādījis Latvijas seksa eksperts, ne vienmēr garākais ficuks būs meitenei pats piemērotākais. Tāpēc mīļoto vien pēc locekļa faktora izvēlēties spēs vien nepieredzējušākās dāmas.

Ārzemnieki gultā esot karstasinīgāki. Ja par locekļa garuma nozīmi seksa priekos vēl varētu padiskutēt, tas, ka ārzemju puiši gultā esot krietni vien atbrīvotāki, gan esot tikai un vienīgi pozitīvs faktors.

"Ārzemnieki patiešām ir karstasinīgāki, ar to latviešu džeki zaudē. Bet šī karstasinība nav nekas tāds, ko, nedaudz piestrādājot, nevar iegūt latviešu puisis. Es kā eksperts ieteiktu mūsu puišiem seksā vairāk atbrīvoties.

Nebaidīties no dažādām mazohisma izpausmēm un arī pašiem būt ar lielāku krampi. Mūsējie var to pašu ko ārzemnieku, vajag tikai labi gribēt," bāleliņus uzmundrina Toretto.

Cerības tikt prom no Latvijas. Ieraugot, kā iereibis angliski runājošs personāžs bārā mētājas ar naudu, dažu zeltenīšu prātā dzimst skaists scenārijs: kaislīga nakts viesnīcā, pēc kuras šovakar mazliet noreibušais sārtvaidzis pamostas Breda Pita izskatā, ierauj latvju daiļaviņu savā privātajā lidmašīnā un nogādā uz savu villu Vidusjūras krastā.

Priekšā jau gaida smaidoša ārzemju ģimenīte, un uzreiz tiek rīkotas sapņu kāzas.

Kā atklāj Toretto, realitāte var pamatīgi atšķirties. "Šobrīd daudzi ārzemju vīrieši tieši meklē iespējas iegūt uzturēšanās atļaujas Eiropā, apprecot latviešu meitenes. Pazīstu meitenes, kuras iekritušas uz šādām aprēķina laulībām, un varu teikt - tās ir nereālas šausmas.

Arī tad, ja šķiet, ka seko ārzemniekam mīlas dēļ, padomā, cik ilgi izturēsi svešā valstī bez darba, draugiem un valodas zināšanām? Vai tādu tu redzi laimīgu nākotni?" meitenēm jautā eksperts.

Viņš gan uzreiz piebilst, ka neizslēdz variantus, kad laulība ar ārzemnieku var būt veiksmīga, taču ārzemnieka apprecēšana nedrīkst kļūt par pašmērķi - tad nekas neizdosies.

Anonimitāte. Šis ir iemesls, kāpēc ārzemniekus īslaicīgam sakaram izvēlas aizņemtas meitenes un pat precētas sievietes. Ja klubā iepazīsies ar smuku francūzi un pēc nedēļas aizšausi mazā "komandējumā", pastāv daudz mazāka iespēja, ka par šo sakaru uzzinās reālā otrā pusīte, nekā tad, ja pārgulēsi ar Mārtiņu no Pārdaugavas.

Ārzemnieks nepazīst tavu ģimeni, jums nav kopīgu draugu, viņš neko nezina par uzņēmumu, kurā tu strādā, un diez vai spētu sameklēt ielu, kurā tu dzīvo, lai rīta agrumā sagaidītu tevi pie mājas uz izskaidrošanos.

"Meitenes, kuras strādā web-čatos, strādā pēc līdzīga principa - nekādu klientu no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas. Jā, sakari ar ārzemniekiem nodrošina anonimitāti, bet vai tas ir labi - grūti pateikt," par uzticību, atklātību un ģimenes vērtībām ir Toretto.

Attieksme pret sievieti. "Attieksmes ziņā mēs no ārzemniekiem gan varētu daudz ko pamācīties. Latvijā ir daudz skaistu sieviešu, tāpēc vīrieši ir mazliet izlutināti. Ārzemju puiši māk pa īstam novērtēt skaistu un interesantu sievieti.

Ja ārzemnieks uzaicina vakariņās, sieviete var rēķināties, ka viņš maksās un visu uzmanību veltīs dāmai. Viņš nebrauks pa ausīm, bet pierādīs sevi ar darbiem.

Latviešu puiši turpretī nereti vēlas rēķinu par vakariņām dalīt uz pusēm, visu vakaru tukši slavē sevi un neizrāda vajadzīgo interesi par sievieti. Attieksme un izturēšanās pret sievieti ir tas, kas mūsējiem vēl jāmācās. Bet tas nav nekas neiespējams. Puiši, dodiet ziņu, jo es kā eksperts varu palīdzēt," atklāj Toretto.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!