Foto: Privātais arhīvs
Muļķīgu un smieklīgu bērnu un dzīvnieku fotogrāfiju internetā ir daudz vairāk nekā pornogrāfijas, tāpēc pastāv arī sociālie tīkli, kuros šādas fotogrāfijas tiek apkopotas un klasificētas.

Viens no pasaulē populārākajiem stulbu ģimenes bilžu resursiem ir Awkward Family Photos (Dīvainās ģimenes fotogrāfijas), kur fotogrāfijas sadalītas pa kategorijām, tostarp arī muļķīgākās bērneļu fotogrāfijas.

Tieši šajā kategorijā ar parakstu "Jūs pasūtījāt mazuli" ir iekļuvusi arī kāda latviešu ģimene - modes māksliniece un interjera dizainere Baiba Ripa ar savu dzīvesbiedru, televīzijas industrijas pārstāvi Rolandu Laķi.

Ripas un Laķa ģimenē pasaulē nākuši trīs bērni - Henrijs Pauls, Bernadeta Paula un pastarītis Gregors Pēteris, kurš piedzima 2006. gada izskaņā un šajā senajā fotoattēlā tiek turēts uz rokām.

Savukārt no iepriekšējām attiecībām Laķim ir jau pieauguši bērni - Kristiāns, Elfa un Eduards.  

Tagad, kad Lielbritānijā valda masveida histērija pirms hercogienes Katrīnas un prinča Viljama gaidāmā mazuļa dzemdībām, tabloīds The Sun publiskojis 20 fotogrāfiju topu, kā savus bērnus nevajadzētu fotografēt.

Laķa un Ripas bērns Gregors Pēteris šajā īpatnējā sarakstā ir ierindots ar pirmo kārtas numuru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!