Foto: Twitter

Darba nedēļa sākusies ar pamatīgu vētru pašmāju sociālajos tīklos - pēc tam, kad Twitter tīklā un Draugos popularitāti iemantoja nepatiesa informācija par imigrantu uzbrukumu pusaudzei, nekavējoties tapis jauns stulbings, kas izsmej cilvēku lētticību.

DELFI jau rakstīja, ka svētdienas, 13. decembra, pievakarē pašmāju sociālo tīklu lietotāju vidū populārs kļuva stāsts par to, ka Mucenieku pieturā imigranti esot aizpieduši 17 gadus vecai meitenei muti un atņēmuši mobilo telefonu, bet policija notikušo ignorējusi.

Atklājās, ka šī stāsta "kājas aug" no viena anonīma komentāra portālā Tvnet, bet Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja vietnieks Toms Sadovskis aicināja iedzīvotājus neizplatīt nepārbaudītu un dezinformējošu informāciju.

Protams, nekavējoties pie darba ķērās arī pašmāju interneta huligāni un citi asprāši - Twitter tīklā tapusi mirkļbirka #IzlasījuKomentāros, kas ļauj uzzināt daudz jauna un neparasta, kas pēdējā laikā noticis ne tikai Muceniekos, bet arī citviet Latvijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!