Foto: Vk.com/truewed
Kāzu dienai jābūt neaizmirstamai, un daudzi jaunie pāri īpaši nopūlas, lai šis svarīgais dzīves notikums spilgti paliktu atmiņā. Izņēmums nav arī Krievijas topošie vīri un sievas, tādēļ tikai likumsakarīgi, ka milzīgu popularitāti tīmeklī iemantojis kārtējais leģendārais bilžu apkopojums no šīs zemes. Šoreiz galerija veltīta ērmīgiem un jokainiem precību kadriem.

Izklaides vietne Weirdrussia.com vēsta, ka Krievijas populārajā draudzēšanās un iepazīšanās portālā VKontakte.ru izveidota domubiedru grupa True Russian Wedding jeb "Īstās krievu kāzas", kurā ļaudis dalās ar un vērtē jestrus un uzjautrinošus kāzu momentuzņēmumus.

Īsā laikā domubiedru grupa iemantojusi milzīgu popularitāti - tai jau ir gandrīz 40 tūkstoši fanu. Kā liecina vietnē publicētais bilžu apjoms, krieviem nudien savās kāzās patīk tapt iemūžinātiem ne tajās glaimojošākajās ainiņās.

Daudzu neveiksmīgo momentuzņēmumu galvenais vaininieks, protams, ir nemākulīgs fotogrāfs. Tāpat pamatīgu pērienu būtu pelnījuši diženie mākslinieki, kuri vēlāk bildītēs demonstrējuši savas neizmērojamās "fotošopēšanas" prasmes, taču arī paši jaunlaulātie nav bez vainas.

Dīvainā kārta daudzi pāri savā kāzu dienā vēlējušies pozēt pie miskastēm un nodrupušās kāpņu telpās. Tāpat apkopojumā iekļuvusi līgava, kura precējusies gumijniekos, jaunlaulātie, kuri vizinājušies traktorā un, protams, vedējtēvs baltā Adidas treniņjakā. Ērmīgo kāzu kadru domubiedru grupa atrodama šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!