Amerikāņu tabloīds The National Enquirerer sācis apkopot Holivudas aktrises Sandras Bullokas vīra Džesija Džeimsa (attēlā) sānsoļus kopdzīves laikā, un kopš laulībām 2005. gada martā, pēc žurnāla aprēķiniem, Džeimsam bijušas vismaz 11 mīļākās.

Skandāls par 40 gadus vecā uzņēmēja un televīzijas zvaigznes Džesija Džeimsa afērām aizsākās marta vidū, kad atklātībā nāca Bullokas vīra 11 mēnešus ilgais seksuālais sakars ar tetovēto striptīzdejotāju Mišelu "Bombšellu" MakDžī (attēlā apakšā). Kā presei pastāstīja pati modele, viņa ar Džeimsu tikusies visai bieži, kamēr Bulloka filmējās "oskarotajā" filmā The Blind Side.

Tagad striptīzdejotājas piemēram sekojušas vairākas citas sievietes, kuras presei izstāstījušas pikantas detaļas par attiecībām ar Džeimsu un pat labprāt piedāvājušas savas fotogrāfijas. Viena sieviete pat atzinusies, ka Bullokas laulenis viņu izvarojis, savukārt cita ar Džeimsu mīlējusies, kamēr viņa sieva bijusi garāžā. Kāda cita sieviete, ar kuru Džeimsam bijušas seksuālas attiecības, savulaik draudējusi par šiem sakariem izstāstīt viņa sievai, bet Bullokas vīrs atpircies par 725 tūkstošiem dolāru.

Amerikāņu prese jau sazinājusies arī ar Džeimsa otro sievu - pornofilmu zvaigzni Džanīnu Lindemulderi - un noskaidrojusi, ka Džeimss tāds bijis vienmēr. "Viņš ir hronisks brunču mednieks un arī mani vienmēr krāpa. Bet man ļoti žēl Sandru - viņa vīru ļoti mīlēja, tāpēc arī bija akla un uzticīga. Reiz viņa izteicās, ka atradusi "cilvēku, kurš vienmēr aizstāvēs". Tomēr Džesijs ir no tiem, kurš nevis piesegs muguru, bet iedurs tajā dunci."

Mango jau rakstīja, ka pēc krāpniecības atklāšanas Bulloka nolēma no vīra šķirties, bet Džesijs drīz vien viņai publiski lūdza piedošanu. Tagad atklājies, ka, lai pārvarētu tieksmi pēc sievietēm, Džeimss devies uz Sierra Tucson klīniku Arizonas štatā, kur ārstēsies no seksuālās atkarības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!