Foto: Kadrs no video
Pat lidostas "Rīga" draudzīgais kolektīvs iesaistījies šobrīd aktuālajā pasaules mēroga trakumā – dejas izaicinājumā "Jerusalema".

"Jerusalema" bums sākās līdz ar Dienvidāfrikas dīdžeja Master KG dziesmu, kas šovasar kļuva īpaši populāra visā pasaulē. Draugu pulciņš no Angolas to izdejoja, un video kļuva neticami populārs, iedvesmojot arī citus darīt tāpat.

Dejošanas cienītāji metās grupveidā izpildīt vienkāršus soļus šīs dziesmas ritmos, un pasauli pamazām pārņēma izaicinājumu bums, proti, ļaužu kopas cita citu izaicināja piedalīties kolektīvā dancošanā, uzfilmēto materiālu izvietojot sociālajos tīklos.

Latvijā lielu popularitāti guva Dobelē izpildītā "Jerusalema", bet vēlāk trakums aizgāja arī līdz Jelgavai un citām pilsētām.

Nu to paveicis arī lidostas "Rīga" kolektīvs, liecina "Riga Airport" aktivitātes soctīklos. "Šajā sarežģītajā laikā, kad uzmundrinājumu nevar būt par daudz, caur šo video sūtām iedvesmojošu sveicienu visiem mūsu kolēģiem aviācijas nozarē! Lai prieks turpinātos, dejas stafeti nododam tālāk un izaicinājumā aicinām piedalīties "airBaltic" komandu," vēstīts feisbukā.

Kā portālam "Delfi" skaidro lidostas pārstāve Laura Kulakova, izaicinājumā piedalījušies 70 darbinieki, un pati ideja tika realizēta divu dienu laikā. "Soļus mācījāmies paši, bet dejas laikā turēt možu garu un neapjukt kustībās palīdzēja profesionāla deju pasniedzēja," teic Kulakova.

Noskaties, kā dancis sokas lidostas kolektīvam:
Paša skaņdarba autora stāsts par "Jerusalema" rašanās aizkulisēm un viņa komentārs par neticamo popularitāti, kas gūta:
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!