Foto: Vida Press
Ziemas olimpiskās spēles Phjončhanā jau uzņēmušas apgriezienus, un šonedēļ pastiprinātu ievērību izpelnījusies kērlinga spēlētāja Anastasija Brizgalova no Krievijas, kuru interneta lietotāji pasludinājuši par vienu no skaistākajām olimpiādes dalībniecēm.

Anastasija kopā ar vīru Aleksandru Krušeļņicki startēja kērlinga jaukto pāru sacensībās un otrdien izcīnīja bronzas medaļu, pārspējot norvēģus Kristīnu Skaslīnu un Magnusu Nēdregotenu.

Anastasijai sporta līdzjutējus izdevies pārsteigt ne tikai ar sniegumu uz ledus, bet arī vizuālajiem dotumiem. Kā vēsta britu tabloīdi, 25 gadus vecās sportistes vārds plaši izskanējis sociālajos tīklos, kur ļaudis steiguši apjūsmot viņas daili.

Daudzus savaldzinājis Anastasijas caururbjošais skatiens, kuru viņa demonstrējusi spēles laikā. Savukārt citi viņas izskatā saskatījuši līdzību ar tādām slavenām daiļavām kā modeli Adrianu Limu un aktrisēm Andželīnu Džoliju un Meganu Foksu.

"Pateicoties Anastasijai Brizgalovai, es tagad esmu kērlinga fans," izdevums "Mail Online" citējis kādu "Twitter" lietotāju.

Viņa viedoklim piekrituši arī citi stiprā dzimuma pārstāvji, kuri vīterojuši, ka skaistā Anastasija kērlinga skatīšanos esot padarījusi baudāmāku. Tiesa, daiļaviņa ir precējusies. Kā jau iepriekš tika minēts, sportistes vīrs ir viņas kērlinga partneris Aleksandrs Krušļeņickis.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!