Foto: Vida Press
Vispasaules slavu un apbrīnu izpelnījušās vairākas "dzīvās lelles" – cilvēki, kuru mērķis ir līdzinātiem Bārbijai vai Kenam. Viens šāds indivīds dzīvo arī Lielbritānijā. Rodrigo Alvess (attēlā) pakļāvis savu ķermeni neskaitāmām plastiskajām operācijām, lai izskatītos pēc plastmasas rotaļlietas.

32 gadus vecais Alvess, kurš ir brazīliešu izcelsmes, bet tagad dzīvo Lielbritānijā un strādā par stjuartu, nesen viesojies britu TV kanāla ITV sarunu šovā "This Morning".

Vīrietis tajā pastāstījis par savu apsēstību ar līdzināšanos lellei Kenam un briesmām, kas savulaik apdraudējušas viņa veselību.

Alvess jau aptuveni desmit gadus nopietni strādā pie tā, lai viņš izskatītos pēc "dzīvā Kena". Kopš 2004. gada viņam veiktas vairāk nekā 43 plastiskās operācijas, kas kopā izmaksājušas aptuveni 305 tūkstošus britu mārciņu.

Pirms diviem gadiem vīrieti piemeklēja liela nelaime. Operācija, kuras laikā viņa bicepsos un tricepsos muskuļu palielināšanas nolūkos tika ievadīts silikons, nebija pārāk veiksmīga.

Ķīmiskā viela nonāca viņa asinsritē, un vīrieša ķermenis burtiski uzpampa. Tiesa, toreiz dakteriem izdevās izglābt viņa dzīvību, taču rūgtā pieredze Alvesu nav atturējusi veikt vēl vairākas plastiskās operācijas.

Alvesa deguns kopumā operēts septiņas reizes, taču pēdējā procedūra, kura tika veikta februārī, nesniedza cerēto. Vīrieša ķermenis nespēja pieņemt implantu.

Šī iemesla dēļ viņa deguna sānā sāka veidoties caurums, kurš laika gaitā kļuvis lielāks un pamanāmāks. Ārsti brīdinājuši Alvesu, ka, ja kaut kas netiks darīts lietas labā, problēma turpinās izplatīties pa visu seju.

Lai glābtu to, kas vēl palicis pāri no Alvesa īstā deguna, viņam drīzumā tiks veikta vēl viena plastiskā operācija, kuras vērtība mērāma 50 tūkstošos britu mārciņu.

Tiesa, pat tas, ka Alvess varētu palikt bez deguna un vīrieša elpošana šobrīd ir apgrūtināta, viņu nespēj atturēt no plāna līdzināties lellei. Plastisko operāciju upuris šovā stāstījis, ka turpinās pārveidot ķermeni, līdz tas būs perfekts – gluži kā Kenam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!