Foto: Kadrs no video

Krievijas estrādes zvaigžņu glamūrs, kas vairumā gadījumu robežojas ar bezgaumību, reti kuru atstāj vienaldzīgu, un mūsu kaimiņzemes spīdekļu ārišķība bieži vien arī kļūst par iedvesmas avotu dažādiem jokiem. Šoruden nežēlastībā krituši par Krievijas zelta balss īpašnieku dēvētais Nikolajs Baskovs un par Krievijas popa karali dēvētais Filips Kirkorovs, kuri savā jaunākajā kopdarbā, šķiet, pārspējuši paši sevi.

Abi Krievijas šovbiznesa grandi aizvadītās nedēļas izskaņā plašākas sabiedrības novērtējumam snieguši videoklipu dziesmai "Ibiza", un dažās dienās kompozīcijas video vietnē "YouTube" noskatīts jau vairāk nekā trīs ar pusi miljonus reižu.

Tiesa, ļaužu viedoklis par redzēto dalījies, un vairumā gadījumu cilvēki pēc videoklipa noskatīšanās komentāros atzinuši – šīs esot bijušas, iespējams, visnelietderīgāk izšķiestās viņu dzīves minūtes.

"Nepatīk" atzīmju skaits videoklipam krietni pārsniedz "patīk", un daudzi komentāros klaji izsmējuši gan Kirkorovu, gan Baskovu, abus dēvējot par klauniem un muļķiem, kuriem pienācis laiks doties pensijā, un bārstījušies ar citiem zobgalīgiem izteikumiem.

Videoklips ieturēts pārspīlēta glamūra un bezgaumības labākajās tradīcijās, un tā autori savam radošajam garam ļāvuši brīvu vaļu. Mūzikas klipā ir gan astoņdesmito gadu ērmīgais stils, gan vētraina ballīte ar šampanieša malkošanu un pelmeņu ēšanu pie baseina, gan kazas slaukšana Kirkorova izpildījumā, gan kautiņš, kas vainagojas ar peldi baseinā, un citas ērmības.

Kad jau šķita, ka redzēts viss iespējamais, videoklipā parādās arī milzu dinozaurs, kuru abi mūziķi iznīcina ar kosmiskiem ieročiem.

Kā sprieduši komentētāji, Kirkorovs un Baskovs šoreiz pamatīgi pārcentušies un abi radījuši videoklipu, kas ir tik briesmīgs, ka no tā nav iespējams novērst acis.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!