Jūnija sākumā par īstu sensāciju kļuva kāda Lielbritānijā dzīvojoša latviešu meitene, kura YouTube vietnē publicēja savu pirmo tverkošanas jeb dibena kratīšanas video. Jauniete nav gatava apstāties pie sasniegtā, un viņa savas prasmes, šķiet, nolēmusi izkopt līdz pilnībai.

Slavenā meitene, kuras īstais vārds pagaidām nav atklāts, savā YouTube kanālā AgneseNunoa katru nedēļu atrāda, ko jaunu apguvusi un atklājusi dibena kratīšanas mākslā, un nesen viņa atkal iepriecinājusi pasauli ar sižetiņu, kurā drebina sava dupša muskuļus.

Jau vēstīts, ka daiļaviņa ir ļoti talantīga - tikai pāris dienu laikā viņa iemācījās dricelēt savu pēcpusi, stāvot uz rokām. To, viņa, protams, iemūžināja video un atrādīja saviem faniem. Arī jaunākajā klipā viņa attaisno uz sevi liktās cerības, jo meitene nu jau iemācījusies tverkot tupus.

Video sākumā latviešu dancotāja, tērpusies apspīlētos legingos, drebina dupsi ierastajā manierē, taču drīz vien talantīgā meitene atgriežas pie pārbaudītām vērtībām - īsiem šortiņiem, no kuriem spraucas laukā dibena vaigi. Tad arī viņa atrāda savu jauno meistarstiķi - tverkošanu tupus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!