Foto: LETA

Latvijas ārlietu ministra Edgara Rinkēviča (attēlā) "iznākšanu no skapja" savtīgos nolūkos izmantot cenšas interneta huligāni, sludinājumu servisā SS.lv par bargu naudu piedāvājot iegādāties leģendāro skapi, kurā tik ilgu laiku atradies ministrs.

Sludinājums ievietots sadaļā "mājai" pie interjera lietām, par to sniegts visai plašs apraksts. "Tiek pārdots Rinkēviča skapis. Četrdesmit vienu gadu vecs, bijis viens saimnieks. Pilna servisa vēsture, visas apkopes pie oficiālā dīlera.

Polsterēti griesti un sienas, iebūvēta audio sistēma. Visas ekstras. Ir lūka. Apsildāmi plaukti. Lateksa veste. Balināta aizmugure. Rokturīši. Drošības spilveni. Lietots tikai vienu reizi, tāpēc ideālā tehniskā stāvoklī. Labprāt klausās Eltona Džona dziesmas.

Ir aizmugures izeja, kuru var izmantot arī kā ieeju," skapis raksturots sludinājuma tekstā. Pēc pievienotā fotoattēla var secināt, ka skapis, par spīti cienījamajam vecumam, ir labi saglabājies un krāsots glīti rozā tonī.

Pārdevējs par skapi prasa 2014 eiro. Lai gan cena, ņemot vērā citus sludinājumu servisā ievietoto skapju piedāvājumus, ir visai augsta, aktīvā interese, kuru par skapi jau pirmajā sludinājuma izvietošanas dienā izrādījuši potenciālie pircēji, liek domāt, ka dārgums drīz atradīs savu pircēju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!