Jau krietnu laiku par vienu no iecienītākajiem mūsdienu jauniešu izklaides veidiem kļuvusi fotografēšanās dažādās neparastās vietās un pozās, bet par pēdējo modes kliedzienu kļuvis plambkings jeb podošana.

Plambkings no iepriekš iecienītajiem fotografēšanās veidiem - parastā plankinga, ovlinga jeb "pūčošanas", horsmeninga jeb "jātniekošanas" un betmeninga atšķiras ar bilžu uzņemšanas vietu - plambkinga jeb "podošanas" piekritēju galvenais uzdevums ir atrast piemērotu podu un nobildēties kopā ar to.

Aizrautīgāko plambkingotāju bildes tiek uzņemtas pavisam ekstrēmi - lai tikai gūtu atzinību citu neparastā vaļasprieka cienītāju vidū, viņi ir gatavi podā mērkt pat savu galvu, bet atturīgākie plambkingotāji šo izklaidi piekopj, fotografējoties uz poda vai tā tuvumā.

Protams, arī nodarbošanās ar plambkingu var apdraudēt cilvēka veselību - jau bijuši daži gadījumi, kad jaunieši, fotografējoties ar galvu podā, ir aizrijušies ar ūdeni, bet tāpat veselības speciālisti "podošanas" entuziastus mudina uzmanīties no dažādu infekciju saķeršanas, blēņojoties pa tualetēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!