Par īstu interneta hitu video krātuvē YouTube kļuvis precēta latviešu pāra publicētais video "Stop motion" pregnancy time lapse, kurā ar stopkadru palīdzību aptuveni divās minūtēs attēlots bērniņa gaidīšanas process un tas, kā pieaug māmiņas vēders deviņu mēnešu garumā.

Videoklipu publicējis ekstrēmo sporta veidu cienītājs un fotogrāfs Armands Alps, bet galvenajā lomā ir viņa sieviņa Dace.

Dace iemūžinājusi to, kā viņas ķermenis mainās, gaidot bērniņu, sākot no dienas, kad viņa uzzina par grūtniecību, līdz mirklim, kad jaunā ģimene pārrodas mājās no slimnīcas ar mazuli.

Videoklips jau sasniedzis vairāk nekā vienu miljonu skatījumu un gandrīz seštūkstoš "patīk" atzīmju. Arī komentāru skaists ir ievērojams, un cilvēki pauž milzīgu sajūsmu par tik radošu un kreatīvu ideju, kā iemūžināt tik svarīgu dzīves notikumu.

Par latviešu veidoto videoklipu raksta arī ārzemju mediji. Britu izdevums The Daily Mail aizvadītās nedēļas ceturtdienā savā interneta portālā publicējis rakstu par jaunajiem vecākiem un viņu savdabīgo klipiņu.

Arī vairāki Krievijas mediji pamanījuši atraktīvo videoklipu un pastāstījuši par to saviem lasītājiem, kā rezultātā Daces un Armanda kopdarbs interneta plašumos guvis lielu popularitāti arī ārpus Latvijas robežām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!