Foto: Instagram.com/makeupartistgorda66/
21 gadu vecā grima māksliniece Marimara Kiro (attēlā) no Kalifornijas pasaulē nākusi ar iedzimtu kaiti, kuras ietekmē viņas seja ir deformēta. Tiesa, tas viņai nav liedzis kļūt par populāru skaistuma blogeri. Apņēmīgā meitene kļuvusi par īstu interneta sensāciju.

Ārvalstu mediji Marimaru dēvē par vienu no iedvesmojošākajām šī brīža grima māksliniecēm. Meitenei ir "YouTube" kanāls, kurā viņa skatītājus priecē ar pamācošiem sižetiem, kā uzklāt kosmētiku.

Lai sazinātos ar saviem faniem, meitene izmanto zīmju valodu, jo viņa nevar parunāt. Tiesa, tas viņai nav liedzis iemantot prāvu fanu armiju – viņas "YouTube" kanālam ir gandrīz 114 tūkstoši abonētāju.

Arī viņas "Instagram" foto bloga sekotāju skaits ir iespaidīgs – viņa ieinteresējusi vairāk nekā 34 tūkstošus šī sociālā tīkla lietotāju.

Mediji vēsta, ka Marimara, kurai ir iedzimta sejas kaite, agrāk vairījusies no sabiedrības un publisku pasākumu apmeklēšanas, taču tagad viņa drosmīgi lauž mītus par to, kas ir skaists.

"Man skaistums nozīmē pieņemt sevi tādu, kāds esi, un ignorēt to, ko saka apkārtējie cilvēki," žurnālistiem savu vēstījumu sniegusi Marimara.

Lai gan skaistuma blogerei veiktas vairākas sejas operācijas, viņa ir samierinājusies, ka vienmēr būs atšķirīga. Iedzimtās kaites dēļ Marimara ne tikai nevar parunāt, bet arī viņas elpošana ir apgrūtināta.

Meitenes kaklā izveidots caurumiņš, lai atvieglotu elpošanu. Savukārt ēdiens tiek uzņemts pa cauruli, kas ievietota viņas vēderā. Ar labo ausi Marimara ir vājdzirdīga. Iedvesmojošās blogeres video kanāls apskatāms šeit.

Pony tail + hoops 😝😗💕

A photo posted by Gorda66💋 (@makeupartistgorda66) on Jul 29, 2016 at 9:02am PDT

A royal fan ☺️❤️

A photo posted by Gorda66💋 (@makeupartistgorda66) on Jul 21, 2016 at 7:32pm PDT

Was a honor to attended to go to her makeup seminar 😘💕❤️. Thanks girl 💕 @scillaxnicole

A photo posted by Gorda66💋 (@makeupartistgorda66) on Jul 16, 2016 at 7:44pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!