Foto: instagram.com/mmgreen23

Dažādi stulbingi ir kā kaprīzas modes tendences – šodien visi tām seko, bet jau rīt par tām tiem aizmirsts. Pasaulē atkal uzmirdzējis kārtējais bildēšanās bums – mammings, kurš paredz, ka savas krūtis jāliek uz dažādām lietām un tad, protams, jānofotografē.

Mamminga autores un izveidotājas ir amerikānietes Mišela Džareta un Mišela Lemonta, kuras šādā veidā nolēmušas pievērst sabiedrības uzmanību krūts vēža problēmai, aicinot sievietes veikt mamogrāfiju jeb krūšu izmeklēšanu ar rentgena stariem.

Lemonta pati savulaik ir uzvarējusi cīņā ar krūts vēzi, tādēļ viņa šobrīd izjūt milzīgu gandarījumu, ka pasaulē mammings pamazām kļūst populārs - pēdējā laikā internetā atrodamas dažādas variācijas par to, kur vislabāk uzstutēt savas krūtis un vēlāk tās nobildēt.

Jaunajam stulbingam izveidots arī īpašs videoklips, kurā tiek demonstrēts un mācīts mammings. Lai gan atsauksmes par jauno bildēšanās bumu ir visai pozitīvas, neiztrūkst arī tādi ļaudis, kuri šo visu padarīšanu vērtē diezgan skeptiski, jo īsti nesaprot, kā krūšu fotografēšana varētu palīdzēt cīņā ar vēzi.




Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!