Foto: Publicitātes foto: https://instagram.com/aliencatmatilda/
Kaķi ir vieni no populārākajiem dzīvniekiem internetā, un, pateicoties savu saimnieku uzcītībai, daudzi minči iemantojuši atpazīstamību visā pasaulē. Nesen slaveno dzīvnieku pulciņu papildinājusi kaķene, kura līdzinās citplanētietim.

Par īstu tīmekļa sensāciju kļuvusi divus gadus veca kaķenīte vārdā Matilda. Viņas galvenais trumpis, kas licis sajūsma noelsties un priekā iespiegties daudziem dzīvnieku mīļiem visā plašajā pasaulē, ir viņas tumšās, milzīgās, glāžainās acis.

Pirms aptuveni pieciem mēnešiem Matildas saimniece savam mīlulim izveidoja Instagram foto blogu, kurā regulāri tiek publicēti izteiksmīgi kaķenes attēli. Īsā laikā dzīvnieciņš kļuvis par tīmekļa sensāciju - viņa jau piesaistījusi vairāk nekā 54 tūkstošus fanu, kas komentē, atzīmē ar "patīk" un dalās ar kaķu meitenes bildītēm.

Matilda savu izteiksmīgo actiņu dēļ salīdzināta ar citplanētieti, taču viņas skaistums ir arī paša dzīvnieciņa lielākais posts, jo īpatnējais skatiens patiesībā ir retas slimības sekas - kaķenei ir abu acu lēcu izmežģījums, kā rezultātā viņas skatiens kļuvis baiss un miglainas.

Kā vēsta Matildas oficiālajā mājaslapā pieejamā informācija, kaķene ir pilnīgi akla. Tiesa, tas viņai neliedz baudīt karalisku dzīvi ar trīs kalpiem - viņas pakļautībā ir abi saimnieki un arī suns. Visi kā viens apteksnē un lolo spalvaino ņaudētāju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!