Foto: instagram.com/pixeefox/
Mediju ievērību izpelnījusies kārtējā blondīne, kura var lepoties ar ļoti sievišķīgiem dotumiem. Par sociālo tīklu sensāciju kļuvusi 25 gadus vecā zviedru izcelsmes modele Piksija Foksa (attēlā), kura skaistuma vārdā pat izoperējusi sešas ribas.

Izdevums The Daily Mail vēsta, ka Piksija ir ļoti izglītota meitene un viņa savulaik strādājusi par elektriķi. Pirms pāris gadiem meitene no dzimtās valsts Zviedrijas pārcēlusies uz ASV.

Tur viņa ar skubu sākusi īstenot savu kvēlāko sapni - pēc iespējas vairāk līdzināties savai iemīļotajai multeņu varonei trusenei Džesikai jeb Jessica Rabbit, kura ir, iespējams, visu laiku seksīgākā animācijas filmu varone kino vēsturē.

Kā intervijā izdevumam pastāstījusi modele, viņai jau veiktas 15 plastiskās operācijas, kuras kopumā izmaksājušas aptuveni 120 tūkstošus ASV dolāru. Vērienīgākā procedūra bijusi ribu izoperēšana.

Lai pēc iespējas vairāk līdzinātos pupainajai multeņu varonei ar šmaugo vidukli, Piksijai nācies atvadīties no sešām ribām. Tiesa, sieviete negrasās apstāties - viņas mērķis ir sava vidukļa apkārtmēru samazināt līdz aptuveni 35,5 centimetriem.

Kā pastāstījusi Piksija, ribu izņemšanas operācija ilgusi piecas stundas, un viņai nācies pamatīgi nopūlēties, lai atrastu ķirurgu, kurš gatavs īstenot sievietes vēlmi. Atlabšanas periods bijis ilgs un sāpīgs, taču modele apgalvojusi, ka šī brīža vidukļa izmēri runājot paši par sevi - viņa ir apmierināta ar rezultātu.

Daudzo plastisko operāciju vidū Piksijai veiktas arī tādas ikdienišķas un parastas procedūras kā deguna formas korekcija, krūšu palielināšana, botoksa injekcijas, tauku atsūkšana un, protams, dupsīša uzstutēšana.

Piksija izveidojusi Instagram blogu, kurā atspoguļo savas gaitas, un viņai jau izdevies ieinteresēt gandrīz 77 tūkstošus sekotāju. Ja kāds vēlas novērtēt modeles pārtapšanu par multeņu varoni, procesam iespējams sekot līdzi šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!