Foto: Caters News/Scanpix/LETA
Stiprā dzimuma pārstāvji izdomā arvien jaunus un pārsteidzošus veidus, kā bildināt mīļoto, un lielu ievērību izpelnījusies kāda austrāliešu pāra saderināšanās – bildinājums izteikts vairākus metrus zem ūdens Lielajā Barjerrifā.

29 gadus vecais Lourenss Tufnels jūnija izskaņā savu izredzēto Džasminu Robertsu pārsteidzis, lūdzot viņas roku 3,5 metru dziļumā zem ūdens Lielajā Barjerrifā, un šis skaistais notikums iemūžināts krāšņu kadru sērijā, vēsta "Caters News Agency" ziņu aģentūra.

Lourenss bija izplānojis katru sīkāko bildinājuma niansi. Mīļotās roku viņš lūdza, nometies uz viena ceļa uz zem ūdens novietotas metāla platformas.

Džasminai pasniegts arī gredzentiņš, savukārt jautājumu "Vai kļūsi par manu sievu" nācies uzdrukāt uz lapas, kuru īstajā brīdī nodemonstrējis niršanas instruktors.

Pāris ir kopā jau aptuveni sešus gadus, un, kā atklājis Lourenss, ideja neparastajam bildinājumam viņam radusies, jo pirmajā randiņā ar mīļoto abi devušies nirt.

"Mēs jau agrāk daudz bijām niruši, un, kad šī ideja pie manis atnāca, es zināju, ka tas būs īpaši. Džasmina neko nenojauta. Es viņai biju pateicis, ka dosimies apskatīt rifu, bet viņa nezināja, ko esmu ieplānojis.

Žēl, ka nevarēju viņu noskūpstīt. Mums, protams, bija jāpagaida, kad izkāpsim no ūdens, lai to varētu izdarīt," saviļņojošā bildinājuma detaļas izklāstījis topošais vīrs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!