Foto: Vida Press
Tā kā vairums sieviešu grūtniecību uzskata par laiku, kas jāpavada pēc iespējas mierīgāk, pasaulē plašu ažiotāžu izraisījusi kāda topošā māmiņa, kura grūtniecības laikā aktīvi cilā svarus.

Satraukuma vaininiece ir 35 gadus vecā Lī-Anna Elisona no Losandželosas, kura savas fotogrāfijas no svaru zāles Facebook profilā izplatījusi divas nedēļas pirms dzemdībām.

Viņas fotogrāfijas izraisījušas plašas diskusijas, un pie vienas no bildēm ierakstīti vairāk nekā 16 tūkstoši komentāru, turklāt ne tikai no garlaikotiem muļķiem, bet arī ārstiem.

Taču arī viņi nespēj nonākt pie kopsaucēja - daži uzskata, ka šādas nodarbes bērnam ir ārkārtīgi bīstamas, citi apgalvo, ka fiziskas aktivitātes grūtniecības laikā ļauj izvairīties no bezmiega, stresa, trauksmes un depresijas.

Pati Elisona, kurai jau ir astoņus gadus vecs dēls un 12 gadus veca meita, neslēpj, ka viņai absolūti nospļauties uz citu cilvēku viedoklis, jo tā, par laimi, ir viņas pašas dzīve.

"Man vienmēr ir patikusi svarcelšana un fitness. Pēc otrā bērna piedzimšanas man tas bija pat obligāti nepieciešams. Man patīk būt mammai, bet vēl labāk es esmu seksīga mamma," pie vienas fotogrāfijas raksta Elisona.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!