Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Ziemeļkorejas līderis Kims Čenuns piektdien tikās ar Dienvidkorejas prezidentu Munu Džēinu. Abu ietekmīgo vīru samits izpelnījies visas pasaules ievērību, un savs prieciņš ticis arī interneta jokdariem, kurus uzjautrinājuši Čenuna uzticamie miesassargi.

Kims Čenuns no samita devies prom melnā limuzīnā, kuru apsargājuši 12 miesassargi, vēsta raidsabiedrības CNN.

Uzticamo sargu brigāde uzjautrinājusi daudzus – melnajos uzvalkos ģērbtie kungi raitā riksī jozuši līdzās limuzīnam, kurā atradies Čenuns, un ne uz brīdi nav zaudējuši modrību par apkārt notiekošo.

Daudziem šī ainiņa šķitusi bezgala uzjautrinoša un amizanta, un kadri ar naskajiem miesassargiem strauji izplatījušies globālajā tīmeklī, kļūstot par iedvesmas avotu dažādiem jociņiem par kungu fizisko formu un sekošanu savam līderim kaut uz pasaules malu.

Jau vēstīts, ka piektdien demilitarizētajā zonā starp abām Korejas pussalas valstīm notika Kima un Muna tikšanās, kas ir trešais samits starp Ziemeļkorejas un Dienvidkorejas vadītājiem kopš Korejas kara beigām 1953. gadā. Abu Koreju vadītāji samitā apliecināja savu gatavību atteikties no Ziemeļkorejas kodolprogrammas.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!