Foto: Kadrs no video
Deglava tilta stāvoklis un tā slēgšana satraukusi daudzus, un ļaudis par šo tematu ļoti aktīvi diskutē un izsakās sociālajos tīklos. Arī jokdari nesnauž – ne viens vien publiski pazobojies par jezgu, kas sacelta ap bēdīgi slaveno satiksmes pārvadu.

2004. gada filmas "Sakāve" ("Downfall"), kas vēsta par nacistiskās Vācijas līdera Ādolfa Hitlera dzīves pēdējām divpadsmit dienām, aina, kurā fīrers izgāž dusmas uz saviem padotajiem, tīmekļa jokdaru vidū izpelnījusies kulta statusu.

Interneta dzīlēs ir lērums video, kuros filmas oriģinālie kadri papildināti ar asprātīgiem subtitriem par dažādām tēmām, un tagad Hitlera dusmu izvirduma ainiņa veltīta arī Brasas tilta slēgšanai.

Savu versiju par to, ko fīrers varētu teikt padotajiem, plašākai sabiedrībai piedāvājis radio dīdžejs Toms Polakens, un viņa veikums sajūsminājis daudzus – ļaudis ar klipu aktīvi dalījušies un komentējuši.

Sižetā Hitlers pauž sašutumu un dusmas par to, ka, viņaprāt, perfektā stāvoklī esošais tilts slēgts – pats Nils Ušakovs personīgi viņu esot informējis, ka plaisas uz pārvada esot tikai dekorācija.

Tāpat arī nacistu līderis šķendējies par to, kā viņš tagad nokļūs pilsētas centrā, un atzinis, ka Deglava tilts esot viens no viņa mīļākajiem, jo no tā paveroties skaists skaits uz visām pusēm.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!