Foto: Kadrs no video

Hokeja komandas Rīgas "Dinamo" aizsargs, kanādietis Metjū Majone atkal pārsteidzis un sajūsminājis ar savām vokālajām dotībām, kopā ar rokgrupu "Laime pilnīga" iedziedot skaisto kompozīciju "Awe".

Rokgrupa ar dziesmu startēja konkursā "Supernova 2019" un finālā sestdien, 16. februārī, izcīnīja godpilno trešo vietu.

Savukārt piektdienas vakarā "Winter Ice Break 2019" spēles starplaikā starp Rīgas "Dinamo" un Minskas "Dinamo" klātesošie hokeja fani tika pārsteigti ar video, kurā Majone kopā ar "Laime pilnīga" iedziedājis viņu "eirodziesmu" "Awe".

"Tas bija aizraujoši uzstāties ar profesionāliem mūziķiem no Latvijas, tomēr teikšu atklāti – tas ir daudz grūtāk, nekā spēlēt hokeju!" stāsta Majone.

Ideja par kopdziesmu grupas "Laime pilnīga" dalībniekiem radusies, ieraugot hokejistu izpildām dziesmu pirms Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Zvaigžņu spēles janvārī.

"Tas bija pārsteiguma moments, kas mūs ilgu laiku neatstāja vienaldzīgus, mēs visi esam Rīgas "Dinamo" fani. Mums nebija pārliecības, ka saspringtajā spēļu grafika laikā izdosies gūt atsaucību no spēlētāja un "Dinamo" vadības, tāpēc bijām ārkārtīgi priecīgi, saņemot pozitīvu atbildi. Tā bija neaizmirstama un unikāla pieredze. Kaut mēs spēlētu hokeju tik labi, kā Majone dzied!" stāsta grupas pārstāvji.

Majones un "Laime pilnīga" kopdziesma pašmāju interneta vidē kļuvusi par sensāciju – kopš piektdienas videoklips vietnē "YouTube" jau noskatīts vairāk nekā 43 tūkstošus reižu.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!