Foto: DELFI

Aizvadītās nedēļas izskaņā norisinājās starptautiskā dziesmu konkursa Eirovīzija nacionālā atlase, kurā piedalījās vesela virkne Latvijā populāru un iemīļotu mākslinieku. Šis notikums kļuva par vienu no apspriestākajiem tematiem virtuālajā vidē, un tīmekļa vietnē Twitter tam par godu pat tapis kāds ērmīgs konts, kuram dots nosaukums @OlgasCelulits.

Tiem, kas sekoja līdzi notikumiem Eirovīzijas nacionālajā atlasē, bija visai grūti nepamanīt milzīgo sabiedrības aktivitāti, kāda par un ap šo konkursu norisinājās sociālajos tīklos. Šķiet, ka katrs, kam nebija slinkums, centās paspīdēt ar kādu asprātību un sarkasma pilnu vēstījumu, un kāds pagaidām anonīms interneta jokdaris mūziķu izsmiešanai pievērsies ar īpaši cītīgi.

Sestdienas, 22. februāra, pievakarē mikroblogu vietnē Twitter savu pirmo ierakstu veicis konts ar nosaukumu Olgas celulīts, un visa vakara garumā tas komentējis katru dziesmu, kas izskanējusi uz Eirovīzijas nacionālās atlases skatuves Ventpilī. Lieki teikt, ka nežēlastībā krituši gandrīz visi tā vakara priekšnesumi.



Tiesa, jokdaris turpinājis bārstīties ar asprātībām arī pēc konkursa beigām, un pēdējo dienu laikā vairāki viņa tvīti tīmeklī jau iemantojuši vērību. Tā, piemēram, anonīmais asprātis paziņojis, ka žūrijas dalībnieki noteikti pirms priekšnesumu vērtēšanas pīpējuši legālās narkotikas, jo tie mūziķi Marku Rivu ierindojuši trešajā vietā.



Tāpat skarbi vārdi veltīti arī dziedātājam Laurim Reinikam, kurš pēc @OlgasCelulits vārdiem, tēlojot, ka neesot novecojis, un mūziķa Dona jaunākajai kompozīcijai Tev piedzims bērns. Arī jaunās paaudzes māksliniekiem Nikolajam Puzikovam un Sabīnei Berezinai nav izdevies tikt cauri sveikā.



Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!