Foto: Kadrs no video
Jau ilgāku laiku starp pašmāju šovbiznesa spilgtākajiem pārstāvjiem ierindojams Rojs Rodžers – puisis, kurš atpazīstamību iemantoja kā grupas "Triānas parks" solistes Agneses Rakovskas asistents, bet vēlāk jau iegūto popularitāti spodrināja pats ar savu stilu.

Jaunais puisis bieži apmeklē dažādus publiskus burziņus, un katru iziešanu sabiedrībā viņš iemanījies pārvērst par šovu.

Nesen jaunietis uzsācis arī "YouTube" blogera gaitas, priecējot savus sekotājus ar jautriem un pašironijas pilniem video, kuri gan guvuši neviennozīmīgu vērtējumu – kamēr vieni priecājas par māksliniecisko puisi, citiem viņa tēls izraisa neizpratni un pat dusmas.

Neraugoties uz nelabvēļiem, Rojs turpina iesākto, un lielu popularitāti iemantojis viņa kanālā publiskotais video, kurā puisis kopā ar labu draudzeni izmēģina LED skropstas.

Kopš ievietošanas "YouTube" vietnē tas turas pašmāju populārāko video sarakstā un iemantojis prāvu interesentu pulku. Tiesa, kā sociālajos tīklos sūkstījies pats Rodžers, netrūkst arī heiteru, no kuriem daži esot īpaši naidīgi noskaņoti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!