Foto: Publicitātes foto

Latvijas veselības ministrs Daniels Pavļuts otrdien, 16. augustā, savā "Twitter" kontā publiskojis, iespējams, vislabāko savas kolēģes, izglītības ministres Anitas Muižnieces (K) fotogrāfiju.

"Covid-19 izplatībai gatavojamies kopā ar kolēģiem Anitu Muižnieci, Tāli Linkaitu, Gati Eglīti un Ekonomikas ministrijas Artūru Butānu. Ja vīruss būtiski nemainīsies, rudenī, visdrīzāk, pietiks ar pamata drošības pasākumiem, iespējami maz skarot cilvēku ikdienu un ekonomiku," – tviterī vēstīja ministrs Pavļuts, priekpilno ziņu apliecinot ar fotogrāfiju, kurā redzams kopā ar diviem jomas noteicējiem.

Acīgākie uzreiz pamanīja, cik kolorīta attēlā izskatās izglītības ministre Muižniece. Viņa tikusi pie velnišķīgas galvas rotas. Šis aspekts tūdaļ tika izjokots tviterī, meklējot Mužniecei jaunu – vēl piemērotāku – profila foto. Lūk, tikai daži piemēri:

Tviterlietotājs Artūrs Čalmanis pacenties gluži vai profesionāļa līmenī:

Nav zināms, vai pati ministre starp piedāvātajiem variantiem būs atradusi savu jauno soctīklu profilu foto, taču saka paldies par līdzpilsoņu sagādāto jautrību: "Ak, paldies jums visiem. Jau pa dienu gandrīz saraudājos no smiekliem, ieraugot fotomisēkli, bet tas, cik ļoti esmu izsmējusies, apskatot jūsu visu radošumu, nav vārdos aprakstāms! Paldies par C vitamīnu, un lai top uz nākamajām 24 stundām," atbildēja Muižniece.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!