Foto: Instagram.com/mirgaeva_galinka/

Sociālie tīkli kļuvuši par vietu, kur smukām meitenēm pelnīt naudu ar savu izskatu. Profesija "Instagram modele" mūsdienās ir par pavisam ikdienišķa parādība, un arī Krievijā dzīvo vairākas skaistules, kuras, pateicoties internetam, dzīvo cepuri kuldamas.

Dažādos medijos par pašu skaistāko un seksīgāko, kā arī veiksmīgāko krievu sociālo tīklu modeli tiek dēvēta Gaļina Mirgajeva (attēlā). Viņas fanu pūlis ir visai iespaidīgs - daiļavas Instagram foto blogam jau ir vairāk nekā 1,8 miljoni sekotāju.

Daba Gaļinu apveltījusi ar visu, kas nepieciešams, lai viņa tiktu pamanīta - meitene ir daiļa no vaiga, viņa var lepoties ar sievišķīgām auguma aprisēm, gariem, spožiem matiem, pilnīgām lūpām un slaidām kājām.

Šī kombinācija viņai ļāvusi iekarot daudzu sociālo tīklu lietotāju sirdis. Savukārt dažādi uzņēmumi Gaļinas popularitāti izmanto, lai pareklamētu savus produktus, un krievu skaistule labprāt to arī dara. Par attiecīgu samaksu, protams.

Gaļina savā Instagram blogā publicējusi simtiem bildīšu, un meitene īpaši piedomā pie tā, lai viņas sekotājiem nenāktos vilties - visbiežāk daiļava ir iemūžināta seksīgās pozās, apakšveļā, īsos bruncīšos vai tērpos ar dziļu dekoltē.

Как мало нужно для счастья😊😊😊

A photo posted by galinka.mirgaeva@gmail.com (@mirgaeva_galinka) on Jan 31, 2016 at 7:33am PST

Все не так уж и плохо 🤗 спустя нескольких дней обжорства🍧🍮🍩🍕🍝

A photo posted by galinka.mirgaeva@gmail.com (@mirgaeva_galinka) on Jan 4, 2016 at 5:24am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!