Foto: Kadrs no video
Decembris ierasti ir laiks, kad atskatīties uz aizvadītajā gadā paveikto un sasniegto, un izdevums "Forbes" nesen publiskojis pasaulē pelnošāko "YouTube" vlogeru topu, kura godpilnajā pirmajā vietā ierindojas astoņus gadus vecais Raiens. Puisēns kļuvis par miljonāru, kameras priekšā spēlējoties ar dažādām rotaļlietām.

Mazu bērnu vecāki, iespējams, ir pazīstami ar neticami populāro "YouTube" kanālu "Ryan ToysReview", kurā mazais Raiens un viņa vecāki izmēģina jaunākās rotaļlietas un sniedz savas atsauksmes.

Laika posmā no 2017. gada 1. jūnija līdz šī gada 1. jūnijam viņš ar šo darbiņu pamanījies nopelnīt 22 miljonus ASV dolāru, tādējādi kļūstot par šī gada pelnošāko "YouTube" zvaigzni.

Raiena "YouTube" kanāls, kas strauji iemantojis popularitāti, tika izveidots 2015. gadā. Tajā regulāri tiek publisko īsti videoklipiņi, kuros puisēns priecājas un jūsmo par dažādām rotaļlietām, izmēģina spēļmantas darbībā un tās novērtē.

Raiena kanālam ir vairāk nekā 17,4 miljoni abonētāju. Savukārt visi publiskotie videoklipi kopumā noskatīti vairāk nekā 26 miljardus reižu.

Žiperīgais zēns ir gards kumosiņš rotaļlietu ražotājiem, kuri vēlas reklamēt savas preces. Raienam fanu netrūkst, un daudzi mazie skatītāji iedvesmu savām sapņu spēļmantām smeļas tieši viņa publiskotajos klipos.

Kā vēsta "Forbes", ikdienā Raiens daudz neatšķiras no citiem bērniem. Viņš jūsmo par "Lego", rotaļu vilcieniem, mašīnītēm un "Disneja" multfilmu tēliem. "Es esmu izklaidējošs un jautrs," intervijā NBC nesen par sevi stāstīja pats minimiljonārs. Ar pilnu pelnošāko "YouTube" zvaigžņu topu var iepazīties šeit.




Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!