Tā kā Latvijā tuvojas vēlēšanas, aizvien vairāk sabiedrībā sāk parādīties monstrozi deputātu kandidāti, kas izsauc pamatotas šaubas par viņu pašu un viņu naudas līdzekļu izcelsmi. Šajā sakarā izklaides portāls Mango apkopojis fotogrāfijas ar pieciem dīvainākajiem radījumiem, kādi vien jebkad redzēti zemes virsū.

Piektā vieta. Teliņš ar septiņām kājām

Džiliņas provincē Ķīnā dzimis teliņš ar septiņām kājām. Lai gan radījuma dzemdības bijušas grūtas, teliņš ātri vien sācis stāvēt uz četrām kājām, pārējās turot gaisā. Dzemdību laikā viņš bija iesprūdis, tāpēc govs saimniecei nācās palīdzēt dīvainās radības dzimšanā.

Speciālisti gan nedeva lielas cerības, ka teliņam būs ilgs mūžs, tomēr vismaz dažus mēnešus viņš nodzīvoja. Kā jau interneta vidē ierasts, sensāciju savulaik izraisīja pats septiņu kāju fakts, bet dzīvnieka tālākais liktenis nav zināms.

Ceturtā vieta. Montaukas monstrs

Šis neparastais dzīvnieks tika izskalots pie ezera kādā mazā Kanādas pilsētiņā, kur viņu atrada medmāsas. Dzīvnieks, kuram ir ar garām spalvām klāts ķermenis, kaila galva, ķepas un purniņš, kā arī žurkai līdzīga aste, radījis plašu rezonansi interneta lietotāju vidū, kuri izsaka dažādus minējumus par dīvainās radības izcelsmi.

Eksperti noskaidrojuši, ka dzīvnieka ķermenis līdzinās ūdram, bet tā purns un pamatīgie ilkņi atgādina mežacūku tēviņu pazīmes, savukārt interneta lietotāju vidū dominē viedoklis, ka tas ir leģendārais briesmonis čupakabra jeb "kazu vampīrs".

Speciālistu vidū šādi nezināmas izcelsmes dzīvnieki tiek dēvēti par "Montaukas monstriem" (nosaukums radies no Ņujorkas štata Montaukas pilsētas, kuras krastos 2008. gadā tika izskalots pirmais šāda veida neidentificētais briesmonis).

Trešā vieta. Sivēns ar pērtiķa seju

Ķīnā kādai cūkai sivēna vietā bija piedzimis radījums ar pērtiķa purnu, divām plānām lūpām, mazu degunu un divām lielām acīm. Dzīvnieka pakaļkājas ir divreiz garākas par priekšējām, tādēļ sivēns var tikai lēkāt nevis staigāt. Nav zināms, kā cūkas organisms varējis izraisīt tāda veida mutāciju, jo cūkas sapārošanu ar pērtiķi zinātnieki pagaidām nekur nav fiksējuši.

Otrā vieta. Elles zivs no jūras

Pie Longailendas no jūras izskalota galva ar asti, kura absolūti netradicionālā izskata dēļ drīz vien iesaukta par "Elles zivi". Arī šis eksemplārs pieskaitāms jau minētajiem Montaukas monstriem, lai gan šīs radības izcelsme zinātniekus samulsinājusi pilnībā. Kā loģiskākais izskaidrojums izskanējis tas, ka netālu no Longailendas atrodas militārā laboratorija, kur, iespējams, tiek veikti eksperimenti ar dzīvnieku sugu sakrustošanu.

Pirmā vieta. Pelnu krāsas humanoīds

Šis nenosakāmas izcelsmes radījums atrasts Taizemē. Lai gan tas ir vislīdzīgākais cilvēkam, attieksmē pret viņu uzskatāmi jūtama dažādu mentalitāšu sadursme - eiropieši domā, ka tas noteikti ir citplanētieties, savukārt taizemieši to uztver kā mitoloģisku būtni, kas nākusi glābt viņu ciematu.

Vietējie iedzīvotāji radību pielūdz un, lai izrādītu lielu godu, aplej to ar sulu un apber ar bērnu pulveri. Gaidot zinātniekus, taizemieši pat atnesuši ventilatoru, lai neparastā radība pēc iespējas ilgāk saglabātos svaiga.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!