Foto: Kadrs no video

Aizvadītās nedēļas izskaņā neparastā piedzīvojumā devās trīs zināmu atpazīstamību ieguvuši latviešu jaunieši – modele Māra Kampernova, vadošais barista Ingemārs Dzenis (attēlā) un digitālo mediju guru Artūrs Mednis.

Viņi ar milzīgu F burtu bagāžā uzsāka ceļojumu uz Milānu, lai tur tiktos ar pasaulē vadošo modes namu pārstāvjiem, izvēlētos jaunākās pavasara/vasara modes preces un tās atgādātu uz jauno modes kulta vietu Rīgā – veikalu F&More.

Četru dienu ilgā ceļojuma laikā viņi lepnā, baltā automašīnā šķērsoja sešas valstis - Itāliju, Šveici, Austriju, Čehiju, Poliju un Lietuvu - un kopā pieveiks aptuveni 2300 km, bet par gaidītāko brauciena mērķi, protams, jau no tā sākuma tika uzskatīts Fukingas (Fucking) ciemats Austrijā.

Ceļojuma trešā diena, kad viņi bija nonākuši Fukingā, avantūras dalībniekiem izvērtās īpaši raiba - viņi bija noslēguši derības, kuru zaudētājam plikiņam bija jāskrien cauri Fukingas ciemam un jāskaita, cik soļu ir no vienas pilsētas zīmes līdz otrai.

Lai gan abi puiši saprotamu iemeslu dēļ bija cerējuši, ka zaudēs Māra, nepaveicās baristam Ingemāram, kurš vīrišķīgi savu sodu arī izcieta - ar milzīgo F burtu un drēbēm rokās viņš braši joza aiz mašīnas.

Tiesa, kā vēsta brauciena dalībnieki, derību uzvaras mirklis gan nebija pārāk ilgs, jo no viena ciemata gala līdz otram ir tikai 900 soļi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!