Foto: DELFI

Pēc tam, kad šovā Saimnieks meklē sievu iepazītā dzejniece Magone Burka publiski atklājusi, ka otrā dēla tēvs Ventis Vītols (attēlā) viņu vajā, brašais guļbūvju celtnieks vairs nedomā klusēt. Viņš atgriezies sociālajos tīklos un uzsācis īstu sevis aizstāvības kampaņu.

Kad šī gada sākumā bijušo mīlnieku konflikts un nespēja vienoties par kopīgu dēla Raimonda Saulgaiša audzināšanu uzvirmoja ar jaunu sparu, Ventis pieņēma lēmumu norobežoties no publiskas viedokļa paušanas.

Celtnieks pat izdzēsa savus sociālo tīklu profilus, lai nekristu kārdinājumā atbildēt neskaitāmajiem šova faniem, kas apbēra viņu ar jautājumiem Magones sakarā.

Magone tikmēr rīkojās pretēji. Sieviete neklusēja par pāri darījumiem un atklāti stāstīja medijiem, kā Ventis viņu atkal sācis vajāt, naktīs bombardējot ar e-pastiem, kuros raksta nepiedienīgus un pat draudiem līdzīgus tekstus.

Pēc šīm Magones atklāsmēm Ventis izlēmis neklusēt. Nākamajā dienā pēc Magones publiskās grēksūdzes viņš atgriezies sociālajos tīklos, kur izvērsis īstu sevis aizstāvības kampaņu.

Iekārojamais šova dalībnieks ar vairākām vēstulēm vērsies pie DELFI Izklaides, lai norādītu, ka Magones stāstītais neatbilstot realitātei. Viņš steidzis publiski informēt arī savus fanus par to, ka Magonei nevar ticēt.

"Lai bļaustās dzejniece. Meliem īsas kājas," faniem paziņojis Ventis. Lai pārvilinātu savā pusē arī kādu Magones atbalstītāju, viņš ķēries pat pie paņēmiena, ko likums stingri aizliedz. Celtnieks savā Draugiem profilā publicējis daļu no informācijas par Magones Burkas psiholoģiskās izpētes rezultātiem, kas veikta, tiesājoties par dēla aizgādības tiesībām.

Psihologa atzinums ir sensitīva informācija, ko publiski izplatīt aizliedz likums.

Tāpat Ventis izplatījis attēlu, kurā redzams, ka viņš trīs dienu laikā Magonei nosūtījis nieka 16 e-pastus Magones minēto 50 vietā. Ventis jautā – ja jau Magonei viņa izdarības šķiet vajāšana, kāpēc viņa par to nesūdzas oficiālās iestādēs, bet tā vietā ārdās medijos?

"Jūs, visi tie, kas apliekat mani, nekad neesat aizdomājušies, kāpēc Magone nekad nav aizgājusi uz policiju, lai uzrakstītu par mani ziņojumu, ka es šo vajājot, terorizējot un tā tālāk?

Tā vietā tik pa presi un Draugos vien muld," pret Magones atbalstītājiem vēršas Ventis. Kā jau dzīves rūdīts vīrietis no Kandavas stacijas, viņš neaizmirst publiski norādīt Magones faniem uz kādu skarbu sakarību.

"Drīzāk jau jums tā prātiņa ir gaužām pa maz, lai saprastu, ka tas viss ir bulsheds un ka tā nav taisnība. Nav ko brīnīties, ka jūs darbu normālu atrast nevarat, jo kam gan ir vajadzīgi plānā galdiņa urbēji. Labāk jau vergot kur ārvalstīs," pret Magones Anglijas draugiem vēršas Ventis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!