Foto: Kadri no video
Amerikāņu ātro uzkodu restorāna tīkls "Wendy's" no darba atlaidis jaunieti, kurš internetā ievietoja video ar sevi pašu ēstuves izlietnē. To puisis izmantoja kā vannu, kur paplunčāties.

Video tika ievietots šobrīd jauniešu vidū tik populārājā vietnē "Tik Tok", kur zibenīgi kļuva populārs.

ASV telekanāls "Fox" ziņo, ka video ātri vien izplatījās arī citu sociālo tīklu platformās, bet no "Tik Tok" tas ticis izdzēsts.

Īsā video esence: jaunietis, domājams, "Wendy's" restorāna darbinieks baudpilni plunčājas ēstuves virtuves izlietnē, kas turklāt pilna ar putām, – gluži kā vanna.

Lai gan video bija redzams tika jaunieša torss un ceļgali, notikuma vietā klātesošais cits "Wendy's" darbinieks kaut ko iemeta izlietnē, uzsaucot: "Nomazgājies, vecīt!" Puisis zem ūdens veica mazgāšanās darbības. Tiesa, tā arī nav noskaidrots, vai darbinieks tik tiešām ēstuves izlietnē pucēja savus vīrišķos orgānus.

Tomēr abi videomateriālā redzamie puiši no darba "Wendy's" nu ir atlaisti, vēsta ārzemju mediji. Ēstuvju tīklu pārstāvošā sabiedrisko attiecību kompānija izplatīja paziņojumu.

"Tik drausmīga uzvedība ir pilnībā nepieņemama un ir pretrunā ar mūsu drošības, apmācību un darbības standartiem," teikts paziņojumā, piebilstot, ka vainīgie darbinieki ir atlaisti nekavējoties, bet konkrētais restorāns Mičiganā sanitāru iztīrīts un atsācis darbu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!