Foto: Kadrs no video

Interneta plašumos uzmirdzējusi jauna zvaigzne no Latvijas – grima māksliniece, kura tīmeklī savu patieso identitāti slēpj zem segvārda Lucy Oriole jeb Lūsija Oriole (attēlā). Viņa tīmekļa vietnē YouTube izveidojusi skaistuma video blogu, un zināmās aprindās tas izpelnījies visai lielu popularitāti.

Kā vēsta grima mākslinieces YouTube kanālā publicētā informācija, viņa ir latviešu izcelsmes. Savukārt pirms diviem gadiem talantīgā dāma pārcēlusies uz Dubaiju. Savu talantu daiļava virtuālajā vidē sākusi izrādīt pirms aptuveni četriem mēnešiem.

Lūsija padalījusies ar vairākiem nelieliem sižetiņiem, kuros dāmām māca krāsoties. Tāpat viņa sniegusi novērtējumu par dažādiem skaistuma produktiem, un latvietes YouTube kanālam jau ir gandrīz 2200 abonētāju, kas ir visai ievērojams skaitlis skaistuma video blogam.



Kopumā visi latviešu vizāžistes publicētie video noskatīti gandrīz 145 tūkstoš reižu. Grima māksliniece ne tikai sniegusi padomus, kā izkrāsot acis arābu daiļavu iecienītajā manierē, bet arī padalījusies ar noslēpumiem, kā tikt pie dziedātājas Riannas cienīga grima. Ar Lūsijas YouTube kanālu iespējams iepazīties šeit.



Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!