Foto: LETA

TV3 šova Dejo ar zvaigzni kaislības turpinās arī ārpus koncerta un mēģinājumu telpām. Pēc biznesa lēdijas Svetlanas Levas izslēgšanas no šova, viņas draudzene Kristīne Lindenblate sociālajā tīklā Facebook uzsākusi kaismīgu diskusiju, kuras rezultātā Latvijas slavenās dāmas apmainījušās visai asām frāzēm.

Tracis sācies pēc tam, kad Levas atbalstītāja Lindenblate Facebook publicējusi ierakstu, kurā sūdzas par to, ka šova žūrija dejojošās zvaigznes vērtē netaisnīgi.

Kad Lindenblate un citi Levas atbalstītāji pie šī ieraksta bija kādu brīdi dalījušies pārdomās par to, ka aktieris Gints Grāvelis ticis pie augstas atzīmes vien savas popularitātes dēļ, kamēr publiski mazāk pazīstamā Leva nav novērtēta, diskusijā ar pretēju viedokli iesaistījās dziedātāja Olga Rajecka.

"Starp citu, Grāvelis, salīdzinot ar tavu zvaigzni, dejo nesalīdzināmi labāk! Esmu mācījusies par sarīkojumu deju skolotāju! Nu tā!" Levas aizstāvei Lindenblatei paziņoja Rajecka, piebilstot, ka lietuviešu producentu veidotajos šovos ar intrigām jārēķinās.

Levas atbalstītāji metās oponēt Rajeckai, un sarunā iesaistījās arī pati Leva. Viņa vēlējās noskaidrot, vai nav ko nodarījusi Rajeckai, ja jau dziedātāja vajā viņu sociālajos tīklos. "Vai mēs esam pazīstamas? Varbūt es kaut ko neatceros? Esmu jūs kaut kā aizskārusi? Drīkst uzzināt?" Rajeckai jautāja Leva.

Viņa piebilda, ka nebūtu piedalījusies šovā, ja tas būtu domāts tikai profesionāļiem, jo pati tikai šova ietvaros sākusi dejot. "Es neesmu ne dziedātāja, ne aktrise un netaisos tāda būt," Rajeckai paziņojusi Leva, atklājot, ka viņai, atšķirībā no vairākiem citiem dejotājiem, nācies tikt galā ar bailēm no uzstāšanās kameru priekšā.

Rajecka nepalika atbildi parādā. "Sveta Lov, es vienkārši nezināju, kas jūs esiet un viss. Jūs tik jūtīga? Izrādās, ka biznesmeņi arī ir zvaigznes, es to nezināju. Lūdzu, piedodiet, ka aizskāru jūs, tikai nezinu kādā veidā," ar vieglu ironiju biznesa lēdijai atbildēja dziedātāja.

Pēc brīža Rajecka piemetināja, ka viņai nekas neskaužot, taču viņas aprindās viss notiekot citādāk. Dziedātāja ieteica Levai ņemt visu vieglāk un paslavēja viņu par skaistumu un labu iekārtošanos dzīvē.

Leva gan turpināja paust neizpratni par to, kādu mērķu vadīta Rajecka vispār metusies viņu kritizēt. Biznesmene atklāja, ka šī nav pirmā reize, kad viņa redz dziedātāju sociālajos tīklos gānāmies par viņu, bet nesaprot, kā aizvainojusi estrādes leģendu un par ko nopelnījusi šo kritiku.

Šajā brīdī Rajecka no diskusijas izstājās, tā arī neatbildot Levai, bet biznesmene ar draugiem turpināja sarunu par šovu un slavu, pati labsirdīgi pasmejoties par  savu jauniegūto zvaigznes statusu. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!