Foto: Kadrs no video
Vidusskolas izlaidums ir neaizmirstama diena, bet nav šaubu – 17 gadus vecā amerikāniete Megana Flahertija (attēlā) izdarījusi visu, lai šie svētki spilgti paliktu atmiņā ne tikai viņai pašai, bet arī visai pasaulei. Viņa pārsteigusi, uz svinībām ierodoties zārkā.

Ņūdžersijā dzīvojošā pusaudze uz vidusskolas izlaiduma balli, kas norisinājusies aizvadītās nedēļas izskaņā, ieradusies īpaši oriģinālā veidā – viņu pie skolas pievedis katafalks.

Savukārt glīti sapostā Megana gulējusi zārkā, un, kad katafalks pieripojis pie skolas durvīm, divi izpalīdzīgi puiši viņu ar visu mūža šūpuli izcēluši no automašīnas.

Pusaudze vietējiem medijiem pastāstījusi, ka viņa pēc vidusskolas beigšanas vēlas iesastīties ģimenes biznesā un kļūt par bēru kantora direktori.

"Es, protams, pirms tam pārliecinājos, ka manam balles partnerim pret to visu nav iebildumu," mediji citējuši Meganu.

Tāpat viņa piebildusi – visi par šo izgājienu esot bijuši manāmi pārsteigti. "Es nedomāju, ka viņi to spēja sagremot. Es skolā esmu diezgan klusa, un cilvēki no manis neko tādu nebija gaidījuši," piebildusi Megana, kura, pateicoties savdabīgajam piegājienam, kļuvusi par interneta sensāciju.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!