Foto: DELFI
Starp Rīgas 22. modes nedēļas smalkajiem viesiem bija arī kāda liela slavenība no Lietuvas – persona, kas dzimusi kā Rauls Mamedli, bet tagad zināma kā Agnese Landau (attēlā ar Kristīni Lindenblati). Viņš vai viņa tiek saukts par Lietuvas slavenāko transvestītu un nezinātājam šķitīs kā vienkārši simpātiska dāma.

Pirms vairāk kā gada Rauls izlēmis, ka grib kļūt par sievieti. Viņš ļāvās procedūru virknei, kuras rezultātā nu var lepoties ar daiļas sievietes ārieni un pārdēvējis sevi par Agnesi.

Agnese ikdienā darbojas kā stiliste un friziere, bet sava neparastā pārvērtību stāsta dēļ kļuvusi arī par kaimiņvalsts dzeltenās preses mīluli. Viņa piedalījusies arī vietējā Dejo ar zvaigzni šovā.

Nu skaistule metusies iekarot arī Latvijas šovbiznesu. Rīgas modes nedēļas atklāšanas pasākuma apmeklētāji zina stāstīt, ka transvestīts uz smalko pasākumu ieradies, jo labi pazīstams ar dažiem no latviešu šovbiznesa darboņiem.

Agnese uz pasākumu bija saposusies īpaši seksīgi. Skaistule bija tērpusies auguma aprises izceļošā garā kleitā ar dziļu šķēlumu. Vīrieši, kuri nezināja Agneses stāstu, nevarēja ne acu nolaist no spožās skaistules.

Slavenā lietuviete kopā ar Latvijas sabiedrības krējumu baudīja zīmola QooQoo modes skati, bet pēc tam labprāt ļāvās draudzīgām sarunām ar Latvijas modes mīļotājiem un nodibināja jaunus kontaktus.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!