Foto: DELFI

Sestdien, 21. septembrī, Arēnā Rīga Kontinentālās Hokeja līgas regulārā čempionāta ietvaros tikās Dinamo Rīga un Podoļskas Vitjazj komandas, bet skatītājiem bija iespēja sekot līdzi ne tikai spraigajai spēlei: viņi varēja kļūt par lieciniekiem kādam īpaši emocionālam brīdim - kāzām.

Pēc pirmā perioda uz ledus devās jaunais pāris Igors un Nadežda, kuri bija nolēmuši savas dzīves laimīgāko notikumu - laulību gredzenu mīšanu - piedzīvot aptuveni 5000 skatītāju priekšā.

Igora un Nadeždas lielais notikums, kas pirms spēles tika pieteiktas kā, iespējams, lielākās kāzas Latvijā, apbūra sporta līdzjutējus, un jau ceremonijas laikā sociālajos tīklos neskaitāmi spēles apmeklētāji pauda sajūsmu par jauno pāri un iespēju vienlaicīgi pabūt gan aizraujošā spēlē, gan kāzās.

Sestdien notikušajā spēlē Dinamo guva šajā sezonā vispārliecinošāko uzvaru un ar rezultātu 6:1 sagrāva savus pretiniekus - Podoļskas Vitjazj.

Tiesa, ne viens vien spēles skatītājs arī saskatījis kopsakarību starp kāzu ceremoniju uz ledus un rezultātu, radot "ticējumu", ka, ja spēles laikā notiek kāzas, Dinamo sagrauj pretinieku.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!