Foto: Kadrs no video

Pašmāju radošā apvienība EDART.TV nenogurstoši rūpējas par iespējām ielūkoties to cilvēku dzīvē, kam ikdienā nevērīgi dodamies garām, un šonedēļ viņi savas daiļrades cienītājus pārsteiguši ar jaunu video.

Oktobra sākumā YouTube tīklā tika publicēts video, kurā EDART.TV komanda sekoja divu ielu zēnu dzīvei, un šis sižets guva milzīgu atsaucību.

Mēnesi pēc pirmās daļas apskatei izlikts turpinājums, kurā zēnus var iepazīt tuvāk un ielūkoties, kā viņi vada savas dienas un atpūšas kopā ar draugiem.

Kā video pieteikumā vēsta tā autori, abi jaunieši - Miša un Daņiks - pēc iepriekšējā video jutušies mazliet neērti par savām izdarībām un vēlējušies laboties, piemēram, Miša šajā video solījis nelamāties.

"Būs iespēja iegūt ieskatu šo abu jauniešu draugu lokā (jaunākajiem ir tikai 12 gadi), nākotnes plānus, Adidas modes tendences, kā ātri un efektīvi noņemt pīkstuļus no apģērba, kuru aizņēmās, cik vienā dienā ir iespējams "sastrādāt" un visbeidzot, viņu ieteikums jums – skatītājiem. Šādas iemaņas jūs neapgūsiet nevienā augstskolā, tikai ielās," teikts video pieteikumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!