Foto: Privātais arhīvs
21. decembra vakarā sociālajos tīklos parādījās attēls, kuru ļaudis metās naski komentēt, sacenšoties asprātībā. Uzņemtajā fotoattēlā redzams, ka lidostas "Rīga" lidmašīnu novietnē pie termināļa kāds sniegā izveidojis visai simetrisku zīmējumu.

Ar kājām kupenā rūpīgi iestaigātais ornaments pat cilvēkam ar netrenētu aci raisa asociācijas ar vīrieša dzimumlocekli, kas izslejas pret "airBaltic" lidmašīnām. Sociālajā tīklā "Twitter" to ievietoja konts "Roberts Rambāns", bet feisbuka slavas saulītē iznesa "Fonds Smagi".

Zem vēstījuma soctīklu lietotāji sacentās asprātībās. "Laipni lūgti mājās," attēlu komentēja kāds, bet vēl cits izteicās, ka nekad nav redzējis "tik simetriski iestaigātas olas – kā ar cirkuli!" Vēl kāds tvitera lietotājs apšaubīja rotājuma eksistenci, domājot, ka tas ir ar fotošopu panākts efekts.

Tomēr tā nav. Penis Rīgas lidostas teritorijā tik tiešām parādījies līdz ar sasnigušo sniega kārtu. Nedarbu paveicis kāds lidostas darbinieks, portālam "Delfi" paskaidroja lidostas komunikācijas speciāliste Ilze Salna.

"Lidosta "Rīga" atvainojas pasažieriem, lidostā strādājošo uzņēmumu darbiniekiem un pārējiem lidostas kolēģiem, kurus samulsinājis neapdomīgi bērnišķīgais attēls. Lidostas reputācija ir svarīga mums visiem, tāpēc izvērtēsim mūsu darbinieka rīcības atbilstību lidostas "Rīga" ētikas kodeksam, kas ir saistošs visiem lidostas darbiniekiem," pavēstīja Salna.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!