Foto: Publicitātes foto
Aizvadītās nedēļas izskaņā Londonā, Vemblija stadionā, noticis populārā britu dziedātāja Robija Viljamsa (attēlā) koncerts, kura laikā iereibušo un tveicē pārkarsušo klausītāju pūlī izcēlies vērienīgs kautiņš.

Kā liecina video un aculiecinieki, kautiņā acumirklī iesaistījušies aptuveni 20 cilvēki, starp kuriem bija arī krietns pulciņš sieviešu. Dažiem no vīriešiem saplēstas drēbes, bet viens no enerģiskākajiem kaušļiem pat nogāzts uz zemes.

Tiek pieļauts, ka plūkšanās iemesls bijusi masu pasākumos visai ierasta lieta - viens vīrietis otram no rokām izsitis alus pudeli, kas arī novedis pie dūru vicināšanas. Cita versija liecina, ka iemesls bijusi laistīšanās ar kādu citu alkoholisko dzērienu.

Lielā kaušanās sākusies brīdī, kad Viljamss izpildījis dziesmu Kids, bet turpinājusies vēl tad, kad populārais skatuves mākslinieks dziedājis kompozīciju Sin Sin Sin.

Britu medijiem pasākuma organizatori pastāstījuši, ka uz notikuma vietu izsaukti likumsargi un daži no kautiņa dalībniekiem aizturēti, bet ar to arī lieta izbeigta, jo nekādas apsūdzības neesot izvirzītas.

Viljamsa fanus šis notikums ir ne pa jokam satraucis, un sociālajos tīklos viņi sūkstījušies ne tikai par vispārējo sabiedrības un koncertu apmeklētāju degradāciju, bet arī veltījuši pārmetumus Vemblija stadiona apsardzes darbiniekiem, kuri ļāvusi tik svarīgā pasākumā notikt tādam nesmukumam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!