Foto: Privātais arhīvs

Dīdžejmeitene Liene Brikouska jeb Lee (attēlā kopā ar dziedošo modeli Marku Rivu) jau sen lolo sapni par krūšu palielināšanas operāciju, bet tagad viņa nolēmusi sava mērķa īstenošanai lūgt sabiedrības atbalstu.

"Ja katrs mans sekotājs samestos/noziedotu 1Ls -es beidzot ieliktu silikona implantus ! :D :D Konta nr. LV60HABA0551034360605," pirmdienas pēcpusdienā savus Twitter sekotājus informēja Lee.

Viņa arī smejoties paziņoja, ka tie, kuriem šī latiņa ir žēl, var "mierīgi atsekot", bet tiem, kuri viņas publisko lūgumu retvītojuši, viņa ieteikusi labāk tā vietā pārskaitīt latu.

Tā kā Lienei šobrīd tviterī ir 2727 sekotāji, cerības tikt pie krūšu implantiem viņai ir visnotaļ reālas, jo vidēji šīs skaistumkopšanas procedūras cena ir divarpus tūkstoši latu.

DELFI Izklaide jau vairākkārt rakstījusi par Lienes aizraušanos ar savu ķermeņa izdaiļošanu - viņai bijuši caurdurti vaigi, tāpat meitene palielinājusi lūpas, pieaudzējusi matus un veikusi citas procedūras, bet vispamanāmākie ir meitenes daudzie tetovējumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!