Sešu bērnu māte, kurai jau bijušas divpadsmit krūšu palielināšanas operācijas, apgalvo, ka neapstāsies, līdz viņas krūtis būs lielākās starp visām pasaules sievietēm.

Leisijas Vaildas bērni neslēpj, ka viņus mulsina mātes apsēstība, bet 44 gadus vecā Maiami iedzīvotāja jau plāno nākamo vizīti pie plastikas ķirurga, lai iegūtu par vēl vienu izmēru lielākas krūtis.

Četri no viņas bērniem, Torija (17), Maikls (15), Brendons (10) un piecgadīgā Dženevīva joprojām dzīvo ģimenes mājās, un Torija kļuvusi par apsmieklu skolā mātes izskata dēļ.

Par spīti bērnu raizēm, Vailda, kuras īstais vārds ir Pola Saimondsa, ir apņēmības pilna veikt operāciju, kas viņu ierindos piektajā vietā starp lielkrūtainākajām modelēm pasaulē.

"Ja es ielikšu trīskārtīgos M implantus, iekļūšu pirmajā pieciniekā starp modelēm ar lielākajām krūtīm pasaulē. Tas padarīs mani ievērojami slavenāku un uzlabos manus ienākumus. Es gribu izmantot šo iespēju pēc iespējas labāk, lai nodrošinātu savu bērnu labklājību," sacīja Vailda.

Vaildas bērni, tostarp 27 gadus vecā Aivija un 24 gadus vecais Sailass, kuri jau dzīvo atsevišķi, uzskata, ka mātes lielās krūtis ir mulsinošas, un vēlas, lai viņa pārstātu riskēt ar savu veselību. Bērni baidās, ka MMM implantiem varētu būt briesmīgi blakusefekti, tādi kā ādas izstiepšanās, plīšana vai pat potenciāli nāvējoša infekcija.

"Es nevēlos, lai mamma ieliktu vēl lielākus pupus, bet, manuprāt, viņa mūsu viedoklī nemaz neieklausās. Un ja nu viņa nomirst? Vai viņa par to ir padomājusi? Vai viņai rūp tas, ka bērni varētu palikt vieni?" izdevums The Daily Mail citē Torijas teikto.

Kosmētiskajai ķirurģijai ir tāds pats vispārējais risks kā jebkurai citai operācijai, tostarp inficēšanās un trombu veidošanās, kā arī asiņošana un rētaudu saaugumi.

Krūšu operāciju galvenie sarežģījumi ir infekcija, šķidruma uzkrāšanās zem brūces, sāpes un diskomforta sajūta. Ja inficēšanās ap implantu notiek atkārtoti vai šķidrums turpina uzkrāties, var būt nepieciešams implantu izņemt.

Ilgtermiņā implants var sacietēt un mainīt formu, no tā var noplūst šķidrums, kas kairina limfas dziedzerus, un krūtis var kļūt nevienāda izmēra svara izmaiņu dēļ.

Tomēr ar plastisko ķirurģiju apsēstā modele, kas nesen izšķīrās no sava ilggadējā drauga Menija, apgalvo, ka viņa būs piesardzīga. Viņa jau šobrīd veic ādas sagatavošanu operācijai, lai novērstu plīsumu risku. "Es pārstāju lietot krūšturi, lai āda varētu izstiepties, un lietoju vitamīnus," viņa skaidroja.

Papildus krūšu palielināšanai Vaildai bijušas divas vēdera plastikas operācijas, četras pilnas ķermeņa liposakcijas procedūras, ievietoti dibena implanti un veikta dibena pacelšana.

Šobrīd pasaulē krūtainākās modeles gods pieder Čelsijai Čārmsai, kurai ir 164XXX izmēra krūtis. Viņa tās ieguvusi ar šobrīd jau aizliegtas manipulācijas palīdzību, kas ietver šķidruma pakāpenisku ievadīšanu krūšu implantos, tos pamazām padarot arvien lielākus. Katras viņas krūts tilpums ir aptuveni 20 litri.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!