Foto: Vida Press
Pirms pāris gadiem pasaules mediju uzmanību iekaroja meksikāniete Marija Hosē Kristerna (attēlā) — viņa savā dzimtajā zemē un ārpus tās robežām pazīstama kā "Mujer vampiro" jeb sieviete-vampīrs.

Ieraugot Mariju, acumirklī kļūst skaidra viņas iesaukas rašanās - jau vairākus gadus viņa dara visu, lai pēc iespējas vairāk līdzinātos kādai pārdabiskai būtnei, un rodas iespaids, ka viņa negrasās apstāties pie jau sasniegtā.

Pēdējā laikā zem viņas galvas ādas ievietoto jauni titāna ragu implanti, kas galvai piešķir biedējošu formu, tāpat protas, papildināts pīrsingu un tetovējumu skaits, veiktas jaunas zobu korekcijas un citi "izdaiļojumi".

Savulaik, ārvalstu medijiem stāstot par to, kā sācies viņas ceļš uz kļūšanu par sievieti-vampīru, Marija atklājusi, ka pie tā vainojama augšana fanātisku katoļu ģimenē - tetovējumi un pīrsingi viņai kļuvuši par veidu, kā paust protestu pret bērnībā un vēlāk jau savā ģimenē piedzīvoto vardarbību.

"Tetovējumi ir mans ceļš uz nemirstību, uz to, lai es patiešām kļūtu par vampīru un nekad nemirtu, jo es atstāju savus darbus uz citu cilvēku ādas," stāstījusi četru bērniņu māte, kuras ikdienas nodarbošanās ir tetovējumu veidošana un sava salona vadīšana.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!