Foto: Privātais arhīvs

Latvijā zināmi ļaudis pēc attiecību izjukšanas nereti turpina publiski mazgāt netīro veļu, skandālos ieraujot kopīgās atvases. Nupat par kopīgās meitiņas Mišelas aizgādību publiski sakašķējušies grupas A-Europa līderis Artūrs Duboks (attēlā) un dziedošā dejotāja Solvita Avakjana jeb Solla.

Solla un Duboks septembra otrās nedēļas izskaņā portālā Facebook katrs uz savas virtuālās "sienas" bija publicējuši viens otram veltītu vēstījumu, ar kuru iepazīties varēja arī abu fani. Populārā pāra publiskā strīda iemesls bija jautājums, pie kura no vecākiem turpmāk dzīvos abu kopīgā meitiņa Mišela.

Duboks atklāja, ka Solla par Mišelu pastiprinātu interesi sākusi izrādīt tikai nesen, kad meitiņai palikuši pieci gadi, bet mazulītes agrajā bērnībā visas vecāku rūpes bijušas uz tēva un viņa mātes - Mišelas vecmāmiņas - pleciem. Mūziķis savā publiskajā vēstījumā atklāja, ka neiebilstu, ja meitenīte augtu pie mammas, taču apšauba Sollas spēju būt labai mātei.

Šokētā Solla steidza publiski sūdzēties, ka Duboks vēlas viņai pavisam atņemt mīļo meitiņu, noskaņojot bērnu par labu sev un uzpērkot psihologus. Pāra publiskais kašķis izraisīja pamatīgu diskusiju vētru sociālajos tīklos.

Daļa komentētāju nostājās Sollas pusē, mierinot sievieti, ka tiesa visdrīzāk lems par to, lai bērns dzīvo pie mātes. Asākie viedokļu paudēji pat nebaidījušies Duboku publiski nosaukt par tirānu un despotu.

Diskusijā iesaistījās arī populārā dziedātāja Katy Tindemark, kurai ar vīru pēc šķiršanās izdevies mierīgi vienoties par kopīgās atvasītes audzināšanu. Tindemark pamācīja Sollu saglabāt vēsu prātu un mēģināt mierīgi izrunāties ar bijušo nevis taisīt publisku kašķi.

Solla atklāja, ka diemžēl ar bijušo mīļoto izrunāties neesot iespējams - Duboks uzsverot, ka viņa savulaik jau izdarījusi savu izvēli, atstājot meitu tēva audzināšanā, un nu nekas vairs nav labojams.

Turklāt runa neesot tikai par meitu - Solla spriež, ka A-Europa līderis piesavinājies arī visu grupas slavu un nopelnīto naudu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!