Foto: Publicitātes foto

Šova Saimnieks meklē sievu dalībnieku Ģirta Brumsona (attēlā pa kreisi) un Gundas Jandavas konflikts pamatīgi sašūpojis Latviju. Kamēr pats Ģirts un šova producenti pauž vienu versiju, Gundas pusē nostājies Latvijas seksa eksperts Edgars Toretto (attēlā pa labi). Abas puses publiski sastrīdējušās sociālajos tīklos.

Pēc skandalozās šova sērijas, kura beidzās ar Gundas pļauku Ģirtam, meitenei aizstāvēt metās Latvijas seksa eksperts. Viņš nāca klajā ar viedokli, ka Ģirts ir manipulators, kurš apzināti izvēlējies jauniņo Gundu cerībā, ka varēs pakļaut nepieredzējušo skaistuli.

Diskusiju eksperts turpinājis savā Facebook profilā, asi paziņojot, ka "pazemot sievietes nedrīkst". Kā jau tas bija sagaidāms, eksperta ieraksts sacēlis īstu vētru - desmitiem ļaužu metušies izteikt savas domas par šo gadījumu.

Toretto publiskajā diskusijā negaidīti iesaistījies arī pats Brumsons. "Edgar, ja tev nav kauna izpausties ar klajiem meliem un teikt, ka tev ir kas zināms, tad labāk neraksti savus pilnīgos murgus. Tu kāda cilvēka viedokli, kas bija klāt, vispār esi dzirdējis?" Toretto diskusijas karstumā ar tiešu jautājumu pārsteidza pats viņa aprunātais varonis.

"Kāpēc murgus. Kāpēc viņa ir jāpazemo TV ekrānā? Na*** tev bija jā***š virsū par kaut kādiem "atmaksāsi ceļojumu" un tā tālāk?" pavisam satrakojies Brumsonam asi atbildēja eksperts.

"Kas bija pazemojums? Kur tu dzirdēji par ceļojuma atmaksāšanu? Cik tev samaksāja par sava viedokļa aizstāvību līdz nāvei?" neizpratni par Toretto stundām ilgo plosīšanos un sava viedokļa aizstāvēšanu Facebook bija Brumsons.

Seksa eksperts atbildēja, lai saimnieks nomierinās, un šajā brīdī arī vairāki citi Toretto draugi un paziņas metās šķirt strīdu. Cilvēki aicināja abus beigt kašķēties un pārstāt meklēt vainīgo, jo, kā labi zināms, viena pagale nedeg.

Brumsons paklausīja un izstājās no diskusijas, kamēr seksa eksperts vēl stundām turpināja plosīties Facebook, aizstāvot savu viedokli. Toretto mēģināja atkārtoti izprovocēt Brumsonu uz atklātu sarunu, bet saimnieks vairs neatbildēja. Kā vēlāk izsprieda Toretto, Brumsons acīmredzot nobijies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!