Foto: Mavrix/Scanpix
Par interneta slavenību kļuvis kāds amerikāņu skolnieks, kurš piepildījis daudzu pusaugu zēnu sapni un savu izlaidumu apmeklējis skaistas topmodeles pavadībā.

Iesākumā 17 gadus vecais Džeiks Deividsons no Šērmanoksas pilsētas uz izlaidumu bija aicinājis populāro kuplo krūšu īpašnieci, modeli un aktrisi Keitu Aptonu, bet viņa sava aizņemtā grafika dēļ nav spējusi izbrīvēt laiku šim pasākumam.

Tiesa, apņēmīgais zēns bešā nepalika - viņu uz izlaidumu pavadīja žurnāla Sports Illustrated zvaigzne, dāņu izcelsmes modele Nina Agdala (attēlā).

Kā vēlāk medijiem atzinusi modele, viņa ļoti priecājusies par iespēju apmeklēt vidusskolas izlaidumu, jo pašai savu absolventu pasākumu Ninai darba dēļ nācies palaist garām.

Protams, pats Džeiks, kura ierašanās pasākumā kļuva par izlaiduma centrālo notikumu, par notikušo bijis vēl lielākā sajūsmā.

"Es nekad nebiju ticējis, ka kaut kas tāds ir iespējams. Tas ir neticams likteņa pavērsiens. Par šo notikumu es visiem lielīšos visu atlikušo dzīvi. Man pasākumā bija pati skaistākā meitene," atzinis puika.

Iespējams, ka abu pazīšanās turpināsies - 21 gadu vecā modele savu pavadoni atzinusi par gana simpātisku, un tas puisim devis drosmi uzaicināt pievilcīgo meiteni uz vakariņām, kad viņa varēs atrast laiku savā piepildītajā darba grafikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!