Foto: Privātais arhīvs
Kaimiņvalsts Lietuvas mediju uzmanību iekarojis Rauls Mamedli (attēlā) no Azerbaidžānas – puisis jau trīs gadus dzīvo Viļņā, un daudzi, viņu satiekot, ir pārliecināti, ka viņu priekšā stāv pievilcīga sieviete.

20 gadus vecais Rauls Lietuvā kļuvis par zināma mēroga slavenību - viņš gan piedalījies dažādos televīzijas raidījumos, gan sniedzis intervijas un guvis popularitāti sociālajos tīklos.

Ikdienā puisis strādā kā stilists un frizieris, bet viņa īstā dzīve sākas naktī, kad Rauls dodas uz dažādām izklaides vietām, kur bauda apkārtējo uzmanību - viņš atklājis, ka, piemēram, Vecgada burziņa laikā kādā no Tallinas naktsklubiem viņam uzmanību izrādījuši vismaz 15 puiši, no kuriem dažiem nav bijis zināms, ka komunicē ar sava dzimuma pārstāvi.

Skaidrojot to, kāpēc viņš pārģērbjas par sievieti, Rauls bijis atklāts - viņam gluži vienkārši patīk sev pievērstā uzmanība.

"Es ģērbjos kā sieviete, lai pievērstu sev vēl vairāk uzmanības. Man tā ir nepieciešama darbā. Neraugoties uz to, ka es strādāju ļoti labi, cilvēki bieži vien daudz vairāk runā par manu izskatu, nevis darbu.

Pie manis griezt matus nāk arī cilvēki, kuriem ir 70 gadi. Pirms svētkiem man daudzi nesa dāvanas. Cilvēki mani mīl," Lietuvas portālam DELFI atzinis Rauls.

Savā privātajā dzīvē viņš neizvēlas viena dzimuma partnerus. Viņam patīkot gan puiši, gan meitenes, bet ar pretējā dzimuma mīļotajām attiecības veidot esot sarežģītāk.

"Es draudzējos ar meiteni, bet biju sievišķīgāks par viņu. Tas viņai ļoti nepatika, viņa dusmojās, un tāpēc mums attiecības pajuka," stāstījis puisis.

Uz jautājumu, vai viņš apsver dzimuma maiņas operāciju, Rauls atzinis, ka šādu iespēju neizslēdz.

"Es nezinu, kas notiks rīt. Iespējams, pamodīšos un vēlēšos, lai man ir krūtis. Bet pagaidām es operāciju nevēlos. Mani apmierina mana āriene un ķermenis, ko redzu spogulī," atklāts bijis Rauls.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!