Foto: Reuters/Scanpix

Vairums cilvēku paniski baidās no zobārstiem, tomēr atrodas arī tādi, kuri savu gājienu pie stomatologa pamanās pārvērst par kārtējo PR akciju, jo līdz ar Twitter un Facebook popularitāti viņi par savām bez īpašas piepūles gaitām var pavēstīt tūkstošiem cilvēku.

Kā redzams pašu slavenību izplatītajās fotogrāfijās, ar stomatologu instrumentiem mutē labpaticies pozēt gan reperim Kērtisam Džeksonam, kurš sevi dēvē par Pusdolāru, "sabiedrības dāmai" Kimai Kardašjanai, miljonu mantiniecei Ivankai Trampai, aktieriem Markam Sallingam, Omaram Dūmam un pat Demijai Mūrai.

Savu daļu slavas spēj iemantot arī paši stomatologi - piemēram, par populārāko slavenību zobārstu tiek uzskatīts 38 gadus vecais doktors Kevins Sendss no Beverlihilsas, kurš zobus ārstē Robertam Daunijam junioram, Čārlijam Šīnam, Britnijai Spīrsai, Hilarijai Dafai, Karmenai Elektrai un citām slavenībām.

Doktora Sendsa pacientu loku var apskatīt viņa Facebook profilā, jo arī viņam, protams, labpatīkas pozēt ar katru no saviem slavenajiem pacientiem.

Arī šovbiznesa zvaigznes smukajam doktoram Sendsam nepaliek parādā, un viņš ir biezs viesis dažādos TV šovos, uzstājas kā eksperts, pozē glancētos žurnālos un filmējas vairākos populāros televīzijas seriālos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!