Foto: Kadrs no video
Pasauli šokējis kārtējais sociālais eksperiments, kas tapis Krievijā. Blogeris Dmitrijs Šilovs kopā ar diviem draugiem centies noskaidrot, uz ko meitenes gatavs, lai tiktu pie "iPhone 5s" viedtālruņa.

Sižets vietnē "YouTube" publicēts šomēnes, un neilgā laikā tas izpelnījies lielu ievērību. Sociālais eksperiments tapis Krasnojarskā. Vairāki puiši nejauši sastaptām meitenēm piedāvājuši izģērbties, aplieties ar eļļu un pagorīties pie auto motora pārsega.

Blogeris Dmitrijs meitenes kārdinājis ar "Apple" produkciju – viedtālruni "iPhone 5s". Kāda uz ielas sastapta dāma sacījusi, ka jauna telefona dēļ varētu uzdziedāt vai padejot, taču nekādā gadījumā aplieties ar motoreļļu un izģērbties līdz apakšveļai.

Arī citas piedāvājumu noraidījušas. Tiesa, beigās puišiem tomēr paveicies – tie sastapuši blondo daiļavu Kseniju. Meitene sociālā eksperimenta veicējiem pastāstījusi, ka viņai ir pavisam parasts viedtālrunis, tādēļ doma par jaunu "iPhone" esot vilinoša.

Meitene arī piekritusi, ka viņa tiek filmēta. Tiesa, viņa nav bijusi gatava izģērbties pilsētvidē, tādēļ kompānija devusies uz nedaudz klusāku vietiņu, kur Ksenija īstenojusi puišu norādījumus.

Blondā viedtālruņa tīkotāja ātri vien nometusi drēbes un kameras priekšā gozējusies melnā apakšveļā. Tad viņa savu ķermeni aplējusi ar eļļu un nedaudz pagorījusies pie auto.

Lai gan Ksenijas sejā novērojams manāms mulsums, meitenes centieni atmaksājušies – sociālā eksperimenta veicēji viņu apbalvojuši ar "Apple" viedtālruni.

Sižeta noslēgumā Ksenija paskaidrojusi, ka viņa nav pārāk labā noskaņojumā, taču neko nenožēlojot, jo pati piekritusi šai afērai.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!